More

  Cum poate schimba butonul „DISLIKE” întreaga reţea de socializare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După foarte mulţi ani în care membrii reţelei de socializare Facebook au cerut un buton de „dislike„, şefii au hotărât să ofere poporului ceea ce acesta şi-a dorit dintotdeauna. Dar acest buton poate schimba reţeaua de socializare într-un mod în care nu ne-am fi imaginat niciodată.

  În ciuda tuturor afirmaţiilor anterioare, potrivit cărora Facebook nu are de gând să implementeze vreodată un buton „Dislike„, şeful Facebook, Mark Zuckerberg a dezvăluit, în cursul unei sesiuni de Întrăbări şi răspunsuri, că reţeaua de socializare lucrează de ceva vreme la un astfel de buton.

  Citeşte şi: Nu ai Facebook instalat pe telefon? Chrome îţi serveşte notificările

  Mark Zuckerberg a spus că în acest moment poate spune faptul că lucrează la acest buton şi se pregătesc să îl implementeze.

  Butonul „Dislike” complică algortimul Facebook

  Nu mai este o noutate că toate funcţiile Facebook, de la numărul de like-uri, până la comentarii, acţiunile de click de pe fiecare postare sunt în strânsă legătură cu algoritmul pe care Facebook îl foloseşte.

  Citeşte şi: Cum scapi de invitaţiile la jocuri pe Facebook

  Compania s-a ferit în tot acest timp de implementarea unui astfel de buton tocmai pentru că algoritmul ar fi influenţat într-o foarte mare măsură. Confuzia apare în momentul în care algoritmul nu poate face diferenţa între „conţinut nepotrivit, pe care nu mai vreau să îl văd” şi „conţinut trist, cu care empatizez, dar căruia nu pot să îi dau like„.

  Butonul DISLIKE va exprima numai empatia

  Mark Zuckerberg a spus că acest buton nu a ajuns la o formă finală, iar designul nu este încă final. În ceea ce priveşte momentul ales şi de ce acest buton nu a fost implementat mai devreme, şeful Facebook a spus că „Nu orice moment este şi momentul potrivit„.

  Motivul principal pentru care Facebook a amânat implementarea acestei funcţii este pentru evitarea unei avalanşe de negativitate. Pentru moment, butonul DISLIKE nu va explima mai mult de „empatie„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.