More

  Cum recuperezi un mesaj şters – E atât de simplu!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există momente în care, vrând, nevrând, ajungi să ştergi un sms de care ajungi să ai nevoie la un moment dat mai mult ca de aer. Procesul de recuperare a unui SMS nu este unul uşor, dar nu este nici imposibil. Cum recuperezi un mesaj şters afli din rândurile ce urmează.

  Există câteva şanse prin care să îţi recuperezi mesajele preţioase, iar mai jos îţi vom vorbi despre cum trebuie să procedezi.

  Am mai vorbit despre faptul că atunci când ştergi anumite lucruri din calculator, acestea nu dispar de tot. Toate acele documente pe care tu le ştergi se ascund undeva pe hard-ul computerului, aşteptând să fie recuperate sau înlocuite.

  Exact acelaşi lucru se întâmplă şi cu telefoanele cu Android. Tot ce ştergi, inclusiv mesajele sau pozele, mai rămân o vreme stocate undeva într-un spaţiu din telefon.

  Poate încă te întrebi cum este posibil acest lucru. Procesul de recuperare nu este foarte greu atunci când înţelegi cum funcţionează ştergerea documentelor. În majoritatea cazurilor, ştergerea unui document (în cazul nostru un SMS sau un MMS) nu duce şi la ştergea lui din sistem, sau cel puţin nu imediat, oricum.

  Cum recuperezi un mesaj şters

  Operatorii de telefonie mobilă îţi salvează toate mesajele text

  Aceasta nu este neapărat o soluţie, dar este o informaţie care poate fi destul de folositoare în unele cazuri. Aşa cum ştim, mulţi furnizori de wireless îţi salvează mesajele şi alte date pentru perioade mai lungi de timp. Singura problemă este că aceştia s-ar putea să nu îţi furnizeze datele necesare sau SMS-urile, tocmai pentru acestea au fost şterse accidental.

  Totuşi, acest lucru nu este suficient pentru persoanele care doresc să aibă rezultate rapide. De aceea, nu ar fi o idee rea dacă ai folosi un software de recuperare a datelor.

  Aşadar, ai pierdut un SMS şi vrei neapărat să reintri în posesia lui. Ai putea să îl obţii prin folosirea unui software de recuperare a datelor, care poate scana telefonul pentru conţinut „şters” şi să recuperezi ceea ce încă mai este de recuperat.

  Cu o singură căutare pe Google vei găsi o multitudine de unelte pentru dispozitivele cu Android. Unele sunt gratuite, altele nu, dar multe dintre cele cu plată îţi pot asigura păstrarea datelor pentru o perioadă mai lungă de timp. Unele dintre cele mai cunoscute sunt Android Data Recovery, Dr. Fone, Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery şi FonePaw Android Data Recovery.

  Fiecare software presupune anumiţi paşi pe care trebuie să îi urmezi. Unele cer să utilizezi o aplicaţie Android pentru a încărca totul pe computer, în vreme ce alte servicii pot face ca software-ul computerului să facă toate lucrurile grele. Tot ce trebuie să faci este să respecţi pas cu pas instrucţiunile unui anumit program.

  Cum recuperezi un mesaj şters – SMS Backup & Restore

  Aceasta este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de acest tip, cu peste 5 milioane de descărcări şi un rating de 4.5 stele. Nu este de mirare de ce serviciul are o reputaţie atât de bună. Este gratuită şi are o multitudine de caracteristici.

  Pentru începători, această aplicaţie poate stoca mesajele text în format XML. Este, de asemenea, la îndemână faptul că software-ul poate salva datele atât local, cât şi în cloud. Suportă Email, Google Drive şi Dropbox. Mai mult decât atât, utilizatorii pot programa update-uri automat, asigurându-se că nu vei uita să salvezi SMS-urile manual.

  DESCARCĂ SMS Backup & Restore

  Easy Backup & Restore

  Vrei un software care să acopere ceva mai mult decât mesajele SMS? Easy Backup & Restore face destul de multe lucruri pentru o aplicaţie gratuită. Aceasta poate stoca SMS-uri, MMS-uri, înregistrări, calendare, semne, contacte şi aplicaţii.

  Poate suporta, de asemenea, carduri SD, Gmail, Google Drive, Dropbox, Box şi chiar OneDrive. Şi da, poţi programa chiar şi update-uri automate.

  DESCARCĂ Easy Backup & Restore

  Din păcate, nu există alte soluţii, decât dacă îţi doreşti să plăteşti sume mari unor specialişti în date care să se ocupe de acest aspect. Tu cum rezolvi această problemă? Ai folosit vreo metodă din cele de mai sus până acum?

  Sursă foto: shutterstock

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.