More

  Facebook primeşte un update major – Iată ce vrea Zukerberg să facă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când a fost ultima dată când ai scris o notiţă pe Facebook? A trecut, cel mai probabil, ceva timp, iar compania vrea acum să schimbe acest lucru.

  Zukerberg pregăteşte un update major în ceea ce priveşte Facebook Notes, despre care nu s-a mai vorbit timp îndelungat. În esență, reţeaua socială se transformă într-o platformă de blogging.

  Citeşte şi: Facebook pregăteşte un nou proiect, pe cât de folositor, pe atât de înfricoşător

  Spre exemplu, poți adăuga acum o fotografie de copertă ca imagine reprezentativă, precum și să inserezi pozele cu descriere. Poți, de asemenea, să formatezi textul cu headere sau citate.

  Folosesc Facebook zilnic și nu am văzut o notiţă  scrisă de ceva timp. Şansele sunt ca noua interfață să ajute la popularizarea vechilor caracteristici pentru mase.

  Anunțul nu este neașteptat. Cu toate acestea, am zărit înapoi prima dată notele de proiectare în luna august.

  Citeşte şi: Codul Google are 2 miliarde de linii: Windows şi Facebook sunt infime

  Așa cum am mai menționat, este vorba despre o caracteristică sensibilă pentru companie. Noile note sunt doar un alt motiv care îţi spune că nu trebuie să părăseşti Facebook.

  Poți crea în prezent doar note noi pe Web, dar le poți vizualiza în continuare pe dispozitive mobile. Dacă vrei să încerci noua schimbare, intră pe Facebook.com/notes.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.