More

  iPhone 6S şi iPhone 6S Plus: Test de rezistenţă la apă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Testarea rezistenţei la apă a smartphone-urilor a devenit o tradiţie, iar de acest „botez” nu au scăpat nici noile iPhone 6S şi iPhone 6S Plus.

  Zach Straley, utilizator Youtube, a realizat acest test pentru ca noi, cei care ne facem cruce numai când ne gândim la o astfel de combinaţie, să ştim exact la ce ne putem aştepta în cazul unui accident.

  Citeşte şi: Sony nu mai recomandă folosirea sub apă a Xperia Z5

  În filmarea postată pe Youtube, vedem cum se comportă cele două dispozitive după ce sunt introduse complet sub apă, timp de o oră. Rezultatul a fost unul cât se poate de neaşteptat: camera foto, funcţionalitatea 3D Touch, butonul HOME şi toate celelalte componente funcţionează fără probleme.

  Ulterior, Zach a confirmat pe Twitter că atât portul de încărcare, cât şi socket-ul pentru căşti, funcţionează fără nicio problemă. Cele două smartphone-uri sunt mai rezistente decât s-ar fi aşteptat oricine.

  Citeşte şi: Cum îţi cureţi corect şi complet smartphone-ul sau tableta

  Înainte să încerci acest proces acasă, ar fi bine să ai în vedere faptul că Apple nu garantează rezistenţa la apă, iar oricine duce acest test până la capăt, o face pe propria răspundere.

  Video-ul ar fi prima dovadă a existenţei tehnologiei patentate de Apple, care foloseşte un strat hidrofob pentru a menţine intacte circuitele interne. Este foarte greu să ne dăm seama, până când producătorul nu va confirma informaţia.

  Citeşte şi: Cum recuperezi un mesaj şters

  Un alt dispozitiv cunoscut pentru rezistenţa sa la apă este Apple Watch. Aparent, tot mai multe dispozitive sunt proiectate astfel încât să aibă un anumit grad de rezistenţă la apă. Majoritatea incidentelor pe care utilizatorii le au cu aceste gadgeturi implică şocul şi apa.

  Lansarea tehnologiei era următorul pas logic, iar după remedierea problemei care a declanşat „Bendgate„-ul, Apple s-a ocupat şi de problema accidentelor care implică lichidele.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.