More

  Se filmează la prima peliculă pentru dispozitivele de realitate virtuală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  The Martian„, regizat de Sir Ridley Scott, va apărea în curând în cinematografe. Regizorul a confirmat faptul că lucrează la un film pentru dispozitivul de realitate virtuală.

  Informaţia potrivit căreia se lucrează la un asemenea film pentru realitatea virtuală a fost confirmată chiar de regizorul de 77 de ani, dar acesta a refuzat să dezvăluie mai multe detalii.

  Citeşte şi: Samsung Gear VR: Data de lansare, preţ şi specificaţii

  Trebuie să o faci. Ai rata mult dacă nu ai face-o„, a declarat regizorul despre filmele pentru dispozitivele de realitate virtuală, spunând că un asemenea film se află în desfăşurare.

  Cu toate că acesta nu a dezvăluit mai multe detalii despre proiect, Ridley Scott a spus că cel mai probabil acest film nu va ajunge în sălile de cinema.

  Pentru mine este precum o experienţă familiară, prin care poţi sta în camera ta şi să păşeşti într-un univers, de unul singur şi să împărtăşeşti exeperienţa cu întreaga familie, a spus acesta.

  Citeşte şi: Nokia lansează Ozo, camera de realitate virtuală VIDEO

  Există o astfel de experienţă pentru dispozitivele de realitate virtuală, bazată pe filmul The Martian, care are o durată de 15 minute. Aceasta va fi lansată pentru Oculus Rift şi a fost regizată de regizorul Robert Stromberg, care a regizat şi filmul Maleficent.

  Filmul va plasa utilizatorii în pielea unui astronaut, iar Ridley Scott spune că acţiunea va fi despre lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a scăpa cu viaţă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.