More

  Pornhub crede că smartphone-ul tău îţi reflectă obiceiurile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Site-uri precum OK Cupid sau Pornhub au acces la o sumedenie de date cu caracter privat, dar şi la cele mai intime dorinţe ale tale.

  Din când în când, ambele site-uri dezvăluie statistici cu privire la ce îţi place să faci când nu te vede nimeni.

  Azi, Pornhub sapă adânc în servere pentru a afla informaţii cu privire la dezvoltarea smartphone-urilor în ultimii 5 ani şi dacă cumva, alegerea smarphone-ului spune ceva cu privire la obiceiurile pe care le ai.

  Citeşte şi: Un bărbat de 256 de ani dezvăluie secretul longevităţii sale

  Sunt utilizatorii de iOS şi Android diferiţi atunci când îşi aleg ceva? Ei bine, asta urmează să ne arate datele celor de la Pornhub.

  Dacă ai nevoie de mai multe dovezi care arată că smarphone-urile domină platforma, atunci cifrele din 2010 până în 2015, anunţate de site-ul pentru adulţi, ar trebui să te convingă.

  În 2010, desktop-ul aducea 88% din traficul de pe site-urile pentru adulţi, dar în 2015, cifrele au scăzut la 37%.

  Restul utilizatorilor se pară că vin acum de pe Andoid şi iOS. Mai precis, 32% de pe Android şi 31% de pe iOS. Compania a urmărit, de asemenea, durata vizitei celor de pe iOS, care este de 8 minute şi 40 de secunde şi de pe Android, care durează până la 10 minute şi 6 secunde.

  Citeşte şi: Playboy se reinventează – Cu ce surpriză vine noua aplicaţie 

  Alegerea de conţinut diferă, de asemenea, iar Pornhub crede că există o legătură între telefonul folosit şi tipul de film pentru adulţi preferat. Spre exemplu, utilizatorii iOS au şanse de 105% să caute bondage şi de 66% să caute fetiş, în vreme ce utilizatorii de Android caută BBW de până la 138%, ca de altfel şi filme bazate pe desen animat.

  Există, totuşi, un semn că nu toţi sunt diferiţi în cele din urmă, de vreme ce atât cei de pe iOS, cât şi Android, caută un termen comun: lesbianismul.

  Site-ul Pornhub oferă informaţii potrivit cărora publicul se împarte în 74.5% bărbaţi şi 25.5% femei, cărora le place să folosească smartphone-urile când accesează platforma.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.