More

  Playboy se reinventează – Cu ce surpriză vine noua aplicaţie

  Noua aplicaţie Playboy pentru Android şi iOS are o strategie care pune accentul pe stilul de viaţă şi cultura cu privire la fese şi sâni.

  Măsura vine în urma unui plan al site-ului prezentat în luna august, care promova „conţinutul foarte partajat” pentru marca veche care are 60 de ani.

  Potrivit publicaţiei AdWeek, planul a crescut numărul de vizitatori pe site-ul Playboy cu 258 de procente de când a fost lansat până în luna ianuarie.

  „Acceptarea puternică a Playboy în mediul digital ne indică clar că strategia noastră digitală funcţionează”, declară Scott Flanders, CEO-ul Playboy Enterprises.

  Citeşte şi: Eşti membru al site-urilor de dating? Vezi riscul la care eşti expus

  „Am dedicat timp şi resurse considerabile pentru a crea o experienţă unică, inteligentă şi provocatoară pe dispozitivele mobile atunci când ne este accesat site-ul. De acestea se bucură deopotrivă utilizatorii şi companiile de publicitate şi aplicaţia Playboy NOW le reflectă clar.

  Fondat acum mai bine de 60 de ani de Hugh Hefner, Playboy lucrează din greu pentru a rămâne de succes şi, în acelaşi timp, relevant. Cooper Hefner, fiul de 23 de ani al fondatorului este unul dintre membrii echipei care se ocupă de reinventarea Playboy. CEO-ul Playboy Enterprises, Scott Flanders l-a ales pe Cooper să fie ambasadorul mărcii în SUA şi peste hotare.

  Noua aplicaţie, Playboy NOW, va include un briefing al „top cinci lucruri pe care utilizatorii trebuie să le ştie” în fiecare zi.

  Citeşte şi: STUDIU: Efectele evoluţiei tehnologiei mobile asupra comunicării interpersonale

  „Playboy NOW este un ghişeu unic pentru bărbaţii ocupaţi care doresc să se distreze, să se informeze, să se amuze şi să fie seduşi”, spune Cory Jones, vice preşedinte al conţinutului digital.

  „Aplicaţia are un amestec original de conţinut, ca de altfel şi conţinut de pe Playboy.com, creând puncte de vedere suplimentare pentru utilizatorii noştri loiali care sunt interesaţi să se cufunde în Plyboy şi să genereze oportunităţi convingătoare, pe care agenţiile de publicitate le poate valorifica.”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here