More

  PS4 Firmware 3.0 a fost lansată – Ce trebuie să ştii despre actualizare

  Sony a lansat noua actualizare software pentru PlayStation 4, iar Noobz.to a trecut în revistă cele mai importante schimbări.

  Acestă actualizare aduce foarte multe modificări şi noi funcţionalităţi, cât şi îmbunătăţiri ale interfaţei utilizatorului. Creează un nou mod de a conecta jucătorii şi prietenii de pe tot globul şi amplifică capacitatea componentei sociale a sistemului.

  Printre noile caracteristici se numără şi posibilitatea de a distribui video-uri direct pe Twitter, o secţiune dedicată abonaţilor PlayStation Plus, îmbunătăţiri aduse interfeţei de streaming pe Youtube, îmbunătăţirea mesajelor şi grupurilor favorite, posibilitatea de a salva capturi de ecran, crearea unor grupuri şi multe altele.

  Citeşte şi: Havok se alătura suitei Microsoft – Cum o să cutremure industria gamingului

  Pentru abonaţii serviciului PlayStation Plus va fi introdusă şi o sporire a capacităţii de stocare de la 1 GB la 10 GB.

  Modificările aduse de actualizarea firmware:

  Distribuirea clipurilor video pe Twitter: Utilizatorii pot distribui video-uri direct de pe consola PS4. Durata maximă a clipului este de 10 secunde, dar există opţiunea de tăiere pentru clipurile mai lungi.

  PlayStation Plus: Acum există o secţiune specială pentru abonaţii serviciului PlayStation Plus. De aici utilizatorii pot gestiona mai uşor setările, pot vedea jocurile gratuite, oferte şi multe alte opţiuni.

  YouTube live: O nouă iconiţă pentru Youtube va fi disponibilă pe ecran, care va fi accesibilă imediat ce apeşi butonul „share”. Acum utilizatorii pot transmite live, direct de pe consola PS4 către Youtube.

  Îmbunătăţiri pentru mesaje şi Grupuri favorite: Mesajele au fost îmbunătăţite prin facilitarea accesului la grupuri de oameni cu care conversezi şi alături de care te joci. Odată ce eşti adăugat sau ai creat un grup nou, vei putea vedea toţi prietenii care sunt online, ce joacă şi cu care poţi interacţiona.

  Comunităţi: Utilizatorii PS4 vor putea crea comunităţi bazate de interesele comune. Comunităţile includ mesaje de interes general, capturi de ecran, etc.

  Stickere: De la sistemul aplicaţiei de mesagerie PS4, o nouă opţiune pentru stickere va fi disponibilă. Actualizarea va aduce stickere cu tematică din jocuri precum Uncharted 4: A Thief’s End, Knack, LittleBigPlanet 3, Resogun şi multe altele. În loc să scrii un mesaj, poţi trimite un sticker contextual.

  Citeşte şi: Sony nu mai recomandă folosirea sub apă a Xperia Z5

  Acestea sunt principalele modificări pe care le aduce noua actualizare PlayStation 4. Vă vom ţine la curent şi cu alte ştiri despre consola de nouă generaţia de la Sony.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here