More

  WhatsApp are 7 funcţionalităţi care nu ştiai că există

  De la achiziţionarea companiei WhatsApp de către Facebook în 2014, aplicaţia a ajuns la un număr de 900 de milioane de utilizatori activi. WhatsApp are 7 funcţionalităţi care nu ştiai că există. Haide să vedem despre ce este vorba.

  Spre deosebire de alte aplicaţii de mesagerie, WhatsApp foloseşte transferul de date. Ceea ce înseamnă că trimiterea unui mesaj se face gratuit pentru cei care au internet nelimitat.

  Cu toate că aplicaţia este foarte populară şi folosită de utilizatori din toată lumea, există anumite funcţionalităţi pe care mulţi nu le-au descoperit încă.

  WhatsApp are 7 funcţionalităţi care nu ştiai că există

  1. Vezi câte mesaje ai schimbat cu fiecare dintre pietenii tăi

  Pentru a vedea cu cine comunici cel mai mult prin intermediul WhatsApp trebuie să mergi la Settings > Account > Network Usage.

  Imediat va apărea o listă cu câte un număr în dreptul fiecărui prieten. Care semnifică numărul total de mesaje dintre voi doi. Dacă selectezi o anumită persoană din listă, vei avea mai multe informaţii. Între care şi cea legată de care dintre voi a trimis mai multe mesaje şi câte anume.

  2. Opreşte anumite conversaţii de grup

  Notificările venite de la conversaţiile de grup, mai ales cele care au un număr foarte mare de participanţi, pot deveni foarte enervante. Mai ales dacă nu ai o conversaţie în desfăşurare sau ai altă treabă în acel moment. Acestea pot fi, oprite.

  Tot ce trebuie să faci este să accesezi conversaţia grupului. Dă click pe numele grupului şi alege opţiunea „Mute”. După care va trebui să alegi perioada de oprire a notificărilor, de la opt ore sau o săptămână, până la un an.

  3. Ascunde eticheta „Last Seen”

  Ascunderea etichetei „Last Seen” şi a timpului poate fi realizată. Asta dacă nu vrei ca utilizatorii să aibă o evidenţă a activităţii tale. Pe scurt, este bună dacă vrei sa te ascunzi.

  Pentru a opri această etichetă, trebuie să mergi la Settings > Account > Privacy > Last Seen. De aici poţi să selectezi cine poate vedea eticheta „Last Seen”. Această opţiune are şi o consecinţă pentru tine. Nu vei mai putea vedea eticheta nimănui.

  Și asta nu e tot

  4. Schimbă numărul WhatsApp dacă ai schimbat numărul de telefon

  Configurarea aplicaţiei WhatsApp şi apoi schimbarea numărului de telefon poate fi destul de frustrantă. Serviciul nu este legat de numărul de telefon. Ci numai de primul număr de telefon pe care îl introduci şi îl validezi. Acel număr de telefon te va urma pe următorul dispozitiv, ceea ce crează confuzie pentru toată lumea.

  Astfel, atunci când ai un număr nou de telefon, poţi schimba numărul WhatsApp foarte simplu. De la meniul Settings > Account > Change Number, după care urmezi paşii din meniul respectiv.

  5. Crează notificări personalizate pentru fiecare conversaţie de grup

  O alternativă la oprirea notificărilor primite de la conversaţiile de grup este setarea unei alerte personalizate pentru fiecare grup în parte.

  La fel ca şi funcţionalitatea de oprire, trebuie să mergi la conversaţia de grup. Apoi, să dai click pe numele grupului şi selectează „Custom Notifications”. Iar de aici poţi stabili un sunet personalizat pentru conversaţia respectivă.

  6. Opreşte salvarea automată în albumul camerei foto

  Pentru a economisi cât mai mult spaţiu pe dispozitivul tău, este bine ca aplicaţia WhatsApp să nu salveze pozele automat în galeria camerei foto.

  Pentru a evita acest lucru, accesează Settings > Privacy > Photos şi deselectează aplicaţia WhatsApp din lista. În acest fel pozele nu vor mai fi salvate în album, ci în alt director.

  7. Vezi dacă destinatarul a citit mesajul trimis

  Verificarea citirii unui anumit mesaj este foarte folositoare. Mai ales în mesajele de grup. Pentru a verifica, selectează mesajul şi trage-l spre stânga. În acest fel vei vedea data la care a fost livrat şi data la care a fost citit.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here