More

  iPhone 6S are probleme la senzorul cu amprenta Touch ID

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La evenimentul „Hey Siri” de luna trecută, Apple a dezvăluit faptul că noile iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au a doua generaţie de senzori de amprentă digitală Touch ID.

  Următoarea generaţie a senzorului de amprentă digitală Touch ID face mai uşoară şi mai rapidă deblocarea telefonului. Acum, mulţi dintre utilizatorii de iPhone 6S şi iPhone 6S Plus se plâng că senzorul de amprentă digitală de pe dispozitivele lor au probleme de supraîncălzire.

  Care este cauza supraîncâlzirii senzorului de amprentă Touch ID? Unii utilizatori spun că se întâmplă atunci când butonul Home este împins în jos timp de 10 secunde. Cu toate acestea, există utilizatori care s-au plâns că se întâmplă aleatoriu.

  Citeşte şi: iPhone 6S şi iPhone 6S Plus: Test de rezistenţă la apă

  Chiar dacă o resetare a hard-ului nu este o soluţie practică pentru rezolvarea acestei probleme, se pare că este singura opţiune până acum.  Ceea ce face această problemă complicată este legată, se pare, de hardware. Deci, Apple ar putea da proprietarilor de iPhone 6S care au probleme de supraîncălzire cu Touch ID, noi dispozitive pentru a rezolva problema.

  Apple nu este străin de problemele produselor iPhone defecte. iPhone 4 a avut probleme cu semnalul, iPhone 5 a avut probleme cu bateria,  iPhone 6 Plus este cunoscut pentru problema legată de îndoirea foarte uşoară în buzunar, iar pe  Apple MacBookPro cu disply Retina  apar pete.

  Citeşte şi: Ce este Force Touch şi de ce ai nevoie de el

  Aceste pete apar cel mai devreme la 7 luni de la achiziţionare. Nu există nicio explicaţie clară cu privire la modul în care apar, pot apărea ca pete mici în jurul marginii sau patch-uri de mari dimensiuni chiar în mijlocul ecranului. O reparaţie poate costa în jur de 800 de dolari, cu o garanţie de 3 luni, aşa că probabil în 12 luni pe MacBook vor apărea din nou pete.

  Supraîncălzirea butonului Home nu este singura problemă la iPhone 6S. Există rapoarte potrivit cărora, iPhone 6s se opreşte spontan. Şi au existat rapoarte că  sunetul este distorisionat atunci când volumul este la capacitate maximă.  Touch-ul 3D este una dintre problemele minore care au fost sesizate. Mai mult decât atât, acesta nu poate deschide site-uri Safari şi notificările nu apar atunci când sunt conectate căştile.

  Citeşte şi: După lansarea iOS 9, Apple repară erorile cu actualizarea iOS 9.0.1

  Există o discuţie despre această problemă pe Forumul de Asistenţă Apple  numită: Butonul Home de la iPhone 6s este foarte cald, iar dispozitivul nu porneşte. „Când m-am trezit vineri dimineată, butonul Home era fierbine, iar ecranul era negru. Când m-am dus la culcare era bine, l-am pus la încărcat, iar acum nu funcţioneză. Nimic nu era fierbinte, nici măcar portul de încărcare, doar butonul Home este cald. Am avut telefonul deconectat timp de o ora, dar butonul este încă fierbinte” , scrie utilizatorul Jayyie Fayy pe Forumul de Asistenţă Apple.

  „Noul meu 6S Plus se închide din întâmplare şi butonul home este foarte cald la atingere. I-am resetat hard-ul şi  este bine, dar este a doua oară când se întâmplă” , a scris utilizatorul  kali4nia85 pe Forumul de Asistenţă Apple. „Cei de la asistenţa Apple au putut doar să-mi spună că nu au auzit nimic legat de această problemă şi că aş putea face o programare la un magazin Apple pentru sâmbătă.”

  Citeşte şi: Concept inedit iPhone 7: Baterie de 3000 mAh şi cameră de 24 MP

  Mulţi utilizatori au răspuns la această postare spunând că au aceeaşi problemă. O serie de plângeri au fost, de asemenea, scrise pe Twitter.

  În cazul în care noul tău iPhone 6S prezintă o astfel de problemă, te rugăm să ne laşi un comentariu la finalul articolului, iar împreună vom încerca să căutăm soluţii. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.