More

  Elon Musk critică dur compania Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Elon Musk critică în termeni foarte duri compania Apple, spunând că dacă nu te integrezi la Tesla, poţi să mergi să lucrezi la Apple.

  CEO-ul Tesla face referire la Apple ca fiind „Cimitirul Tesla„. De asemenea, Elon Musk nu este un fan al dispozitivului Apple Watch.

  Citeşte şi: Tesla Model X SUV cu uşi falcon wing şi sistem de apărare bio-weapon

  Elon Musk este cunoscut pentru declaraţiile sale sincere şi tranşante, care nu menajează pe nimeni. Într-o declaraţie, care a apărut în publicaţia Handelsblatt, unde CEO-ul TESLA a declarat că angajaţii săi „mai obraznici” fac referire la Apple ca fiind „Cimitirul Tesla„.

  elon-musk-model-s

  Această afirmaţie vine ca un răspuns la afirmaţia că Apple ar fura angajaţi de la compania Tesla pentru a dezvolta proiectul maşinii autonome de la Apple. Musk a declarat: „Ingineri importanţi? Ei au angajat oameni pe care noi i-am dat afară. Noi glumim foarte des despre Apple că este cimitirul Tesla„. Elon Musk a mers mai departe şi a declarat: „Dacă nu reuşeşti să păstrezi o slujbă la Tesla, du-te să te angajezi la Apple. Nu glumesc deloc!„.

  Citeşte şi: Apple Car este pregătit pentru prezentarea publicului larg

  Dar Musk nu s-a oprit aici. Întrebat dacă consideră Apple ca fiind un competitor demn de luat în seamă pe piaţa auto, acesta a spus râzând: „V-aţi uitat vreodată la Apple Watch? Evident ca nu. Serios acum: este bine că Apple vrea să investească în altă direcţie, dar maşinile sunt cu mult mai complexe comparativ cu dispozitivele mobile. Nu te duci pur şi simplu la un furnizor, cum este Foxconn, şi îi spui să îţi construiască o maşină„.

  De parcă nu ar fi fost de ajuns criticarea angajaţilor şi a produselor Apple, Musk a bătut ultimul cui în sicriul Apple, făcând referire la dispozitivul iPad Pro: „Dar pentru Apple, maşina este următorul pas logic pentru a oferi o inovaţie semnificativă. Un nou creion sau un iPad mai mare nu sunt suficiente„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.