More

  Google introduce un manager pentru fişiere pe Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De cele mai multe ori,  smartphone-urile încearcă să păstreze fişierele importante departe de ochii utilizatorului.

  Înzestrate cu capacităţi tehnice demne de o unitate de procesare avansată, aceste dispozitive se îndepărtează tot mai mult de dispozitivele desktop sau laptop, în cele mai multe dintre cazuri, acest lucru concretizându-se printr-o interferenţă între sistemele de operare.

  Citeşte şi: Smartphone-ul ultra-securizat GranitePhone, disponibil la numai 850 dolari

  În vreme ce aplicaţiile terţe au fost tot timpul la îndemână pentru a reduce din această discrepanţă, găsirea unui program de management al fişierelor pentru dispozitivele mobile este un lucru nu atât de simplu pe cât ar părea.

  În anul 2014, compania Microsoft a lansat managerul de fişiere pentru Windows 8, iar acum Google vine cu o asemenea funcţionalitate pe noul Android 6.0 Marshmallow.

  Cu toate că nu este una dintre funcţionalităţile cu care Google a ieşit în faţă, noul sistem Android are integrat un manager de fişiere, ascuns în setările de sistem.

  Citeşte şi: Cum afli dacă ai virusul STAGEFRIGHT pe Android

  Pentru a avea acces la acest manager, trebuie accesat meniul setări al memoriei de stocare USB, de unde trebuie selectată opţiunea de „Explore„. De aici poţi să vezi toate fişierele din telefon.

  Nu este cel mai avansat sistem de management al fişierelor sau cum sunt cele dezvoltate de alte firme, dar oferă funcţionalităţile de bază. Este un pas înainte pentru Google în apropierea şi mai mult de cerinţele utilizatorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.