More

  Tesla, gândit ca un update pentru smartphone-ul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noul update Tesla a sosit. Joi dimineaţă, mulţi dintre deţinătorii de maşini Tesla s-au trezit cu o ameninţare.

  Maşinile lor în totalitate electrice şi scumpe pot acum să schimbe benzi, să găsească locuri de parcare şi să facă faţă la stop and go cu uşurintă, fără niciun imbold din partea şoferului.

  În afară de caracteristica de schimbare a benzii, majoritatea noilor caracteristici Tesla sunt regăsite şi la ceilalţi producători de autoturisme high-end.

  Dar, cel mai impresionant lucru la actualizarea Tesla nu sunt, de fapt, aceste carateristici autonome, ci modul în care sunt livrate: wireless, ca şi când ar fi o nouă actualizare la smartphone-ul tău.

  Citeşte şi: Google lansează Ghidul Android 6.0 Marshmallow

  Cum funcţionează? Tesla a vândut multe maşini cu hardware şi creiere necesare pentru caracteristici de conducere singure, dar nu avea încă software-ul necesar.

  De îndată ce programarea a fost gata, Tesla a reuşit să o implementeze şi pe autoturismele vândute deja în toată ţara, transformându-le astfel în maşini mult mai bune instantaneu.

  Aceasta este o schimbare imensă în lumea auto. Producătorii au rezervat actualizări pentru modelele noi pentru a creşte vânzările.

  Aceasta nu este prima dată când Tesla a făcut aşa ceva. Actualizările precedente au reuşit să facă ca maşinile lor deja rapide, să fie şi mai rapide, oferind o îmbunătăţire via optimizare software.

  Totuşi, aceasta este cea mai semnificativă actualitare Tesla realizată wireless, adăugând noi caracteristici futuriste fără să le solicite şoferilor să se deplaseze la reprezentanţe pentru un upgrade.

  Citeşte şi: 47 de descoperiri ştiinţifice incredibile, demne de luat în seamă 

  Capacitatea Tesla de a rezolva actualizările wireless este un avantaj foarte mare. Când cercetătorii de securitate au aflat că anumite modele de Jeep erau predispuse la atacuri cibernetice, compania mamă Fiat Crysler Automobiles a trimis proprietarilor un patch software printr-un stick USB.

  Există şanse puţine, spre deloc, ca proprietarii să instaleze actualizare în acest mod, creând astfel o nouă cale de atac pentru hackeri, care ar putea trimite deţinătorilor de autoturisme viruşi pe un dispozitiv ca cele trimise de compania producătoare.

  Metoda Tesla este mult mai sigură şi, de asemenea, mai uşoară de adoptat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.