More

  Google Play pentru Android primeşte un facelift

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Kirill Grouchnikov, inginer Google, a scăpat informaţia potrivit căreia magazinul Google Play pentru mobil va primi un facelift, iar mai multe surse spun că această actualizare începe deja să fie distribuită utilizatorilor.

  Pe lângă noua interfaţă, inspirată de principiile în materie de design ale Google, versiunea actualizată a Google Play va înlesni schimbarea între mai multe aplicaţii şi jocuri, cât şi a celorlalte produse din stoc.

  Citeşte şi: Google lansează Ghidul Android 6.0 Marshmallow

  Una dintre cele mai notabile schimbări este introducerea unui banner, în partea superioară a ecranului, în care Google va oferi o previzualizare a filmelor sau jocurilor dintr-o anumită categorie, dar şi alte informaţii.

  Google Play Store revamp-970-80

  Din feedback-ul celor care au primit actualizarea, modificările sunt realizare direct de către Google, deci cei care nu au versiunea actualizată va trebui să mai aştepte puţin timp.

  Citeşte şi: Programul de recunoaştere facială în timp real la care toţi au acces

  Noua înfăţişare include şi noul logo Google, cât şi trecerea la noul sistem de scroll orizontal, care se presupune că face mai uşoară manipularea mai multor aplicaţii.

  Google nu a avut nicio reacţie oficială cu privire la cele precizate de Grouchnikov. Încă nu se ştie cum va influenţa această modificare versiunea de web a Google Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.