More

  Butonul de panică de la Chrome te salvează de situaţiile penibile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Butonul de panică” din Chrome are ca scop ascunderea tuturor taburilor deschise, care nu ar fi trebuit să fie deschise.

  Fiecare dintre noi avem anumite activităţi online de care, fie nu suntem mândri, fie nu ar trebui să le facem în anumite momente. Eşti la muncă, iar în loc să munceşti stai pe Facebook, iar şeful nu trebuie să te vadă?

  Din fericire, există o soluţie tocmai pentru astfel de întâmplări neprevăzute. Pe magazinul virtual Chrome, există extensia „Panic Button„, creat de specialiştii VPN de la HideMyAss.

  Citeşte şi: Google renunţă la o funcţionalitate Chrome

  Cu ajutorul acestei extensii, tot ce trebuie să faci este să apeşi iconiţa roşie, iar taburile dispar din browser. Nu contează dacă vrei să ascunzi un singur tab sau întreaga fereastră.

  În momentul în care „primejdia” a dispărut, tot ce trebuie să faci este să apeşi acelaşi buton, care este acum de culoare verde, iar toate taburile vor reapărea.

  Pentru a instala „Panic Button„, trebuie să accesezi pagina Chrome Web Store. Apoi, click dreapta pe iconiţa care apare imediat lângă bara de adresă şi alege „Options” pentru a personaliza extensia.

  buton-de-panica

  Pe pagina de opţiuni, ai posibilitatea de a stabili o scurtătură de taste care declanşează butonul de panică, atunci când nu ai acces la mouse şi trebuie să te mişti rapid. Implicit, această scurtătură este stabilită pe tasta „F4”, dar poţi alege şi o altă combinaţie de taste.

  Citeşte şi: Mozilla renunţă DEFINITIV la plugin-uri

  După aceea, ai opţiunea de a proteja cu parolă taburile, pentru o securitate sporită.

  Pagina de opţiuni permite alegerea paginilor pe care butonul de panică să îl ascundă, atunci când acesta este acţionat. Implicit, la acţionarea butonului de siguranţă, se deschide un tab nou al Chrome, dar acest tab poate fi setat cu altă pagină, cum ar fi emailul de la muncă sau orice altă adresă web.

  Aceasta ar fi în mare modul de utilizare a extensiei „Panic Buton” pentru Chrome. Acum poţi să pierzi timpul în siguranţă, fără a fi prins.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.