More

  Inovaţia Google, de care au nevoie toate iPhone-urile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este extrem de simplu să scapi un iPhone pe jos şi să îl spargi, atunci când vrei să deblochezi dispozitivul cu o singură mână prin plasarea degetului mare pe senzorul de amprentă, amplasat pe butonul HOME.

  Cu toate acestea, un asemenea dezastru poate fi foarte uşor evitat, iar Google este cu un pas înaintea companiei Apple.

  Google a creat noul smarthone Nexus 5X astfel încât acest aspect să nu mai constituie o problemă pentru utilizatorul care, de cele mai multe ori, se vede nevoit să manevreze dispozitivul cu o singură mână.

  Citeşte şi: Galaxy S7 ar putea fi primul smartphone „sub-premium” de la Samsung

  Senzorul de amprentă a fost amplasat pe spatele dispozitivului, imediat sub camera foto principală, pentru un acces rapid şi sigur, cu degetul arătător.

  nexus5_3

  Pe cât de ciudat pare acest loc pentru a amplasa senzorul, este pe atât de ingenios. În mod sigur, cei care au avut până acum poziţionarea clasică a senzorului, vor găsi destul de greu să se obişnuiască, dar după câteva utilizări nu vor mai dori să revină la vechiul dispozitiv.

  Este evident că producătorul dispozitivului, compania LG, a avut o contribuţie semnificativă la poziţionarea senzorului, toate smartphone-urile LG având acest setup.

  Citeşte şi: Cât de sigur este, de fapt, iPhone-ul tău

  Este o mişcare ingenioasă, care sporeşte manevrabilitatea şi modul în care utilizatorul utilizează dispozitivul şi funcţionalităţile de securitate. Foarte mulţi utilizatori au renunţat la deblocarea prin amprentă tocmai pentru a evita scăparea şi deteriorarea smartphone-ului.

  Google a făcut un pas îndrăzneţ prin mutarea acestui senzor, un pas pe care Apple încă nu l-a realizat şi nu ştim dacă va lua în considerare o asemenea inovaţie cât de curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.