More

  Primul laptop Xiaomi se lansează în 2 variante, în 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Conglomeratul de tehnologie din China, Xiaomi, care a fost împărţit în mai multe categorii, precum sănătate, sport, lifestyle gear, în ultimele luni, ar putea în curând să lanseze şi laptopuri.

  Un nou raport pretinde câteva informaţii interesante despre primul laptop al companiei şi notează că raportul calitate-preţ va fi la fel ca în cazul smartphone-urilor companiei.

  Luna trecută, Inventec, unul dintre partenerii hardware al Xiaomi, a precizat faptul că primul laptop al companiei ar putea fi lansat în prima sau în a doua parte a anului 2016.

  Potrivit unui alt raport, al celor de la DigiTimes, laptopul Xiaomi ar putea veni în 2 modele, de 12.5 inch, respectiv 13.3 inch şi ar putea intra în producţia de masă în primul trimestru al anului 2016, informaţie ce coincide cu raportul de luna trecută.

  Citeşte şi: Utilizatorii iPhone scapă de zgârieturile de pe ecran şi carcasă

  Mai este precizat în raport faptul că există comenzi de aproximativ 250.000 de unităţi pentru modelul de 12.5 inch şi 500.000 de unităţi pentru modelul de 13.3 inch. Iventec ar trebui să producă modelul de 12.5 inch, în vreme ce Compal Electronics va crea modelul de 13.3 inch.

  Mai există informaţii potrivit cărora Xiaomi are planuri să lanseze laptopul la pachet cu un smartphone, o mişcare ce va promova ambele produse.

  Au existat zvonuri cu privire la lansarea unui notebook Xiaomi de foarte multă vreme. În septembrie, Bloomberg, citându-şi sursele, a anunţat că Xiaomi are planuri să lanseze notebook-ul în primul trimestru al anului 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.