More

  Archer C3200, cel mai puternic router din portofoliul TP-LINK

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP-LINK prezintă cel mai puternic router, Archer C3200, din portofoliul său.

  Routerul AC3200 wireless Gigabit creează trei benzi separate, una de 2,4GHz și alte două de 5GHz, fiecare asigurând viteze de transfer de 600Mbps, respectiv 2x1300Mbps, pentru conectarea simultană a cât mai multor dispozitive la un nivel de performanță de neegalat.

  Tehnologia încorporată Smart Connect permite dispozitivelor conectate atingerea performanței maxime, alocându-le benzile optime. Astfel, traficul este echilibrat între cele trei rețele, evitând congestionarea, reducerea performanței sau căderea conexiunii.

  Citeşte şi: 25 de scurtături de taste care te ajută să atingi nirvana digitală

  Cu o viteză combinată de 3200Mbps pe cele trei benzi Wi-Fi, Archer C3200 permite utilizatorului să se joace online și să facă streaming-uri 4K Ultra HD pe multiple dispozitive, fără lag.

  Totodată, cele șase antene externe, din care trei dual band – de 2,4GHz și 5GHz – și trei dedicate exclusiv benzii de 5GHz îmbunătățesc raza de acoperire, dar și stabilitatea semnalului. Cu ajutorul tehnologiei beamforming, routerul trimite semnalul direct către dispozitive, pentru conexiuni mai puternice și mai stabile.

  Routerul se bazează pe o arhitectură Broadcom XStream cu procesor dual-core tactat la 1GHz și două procesoare secundare pentru a gestiona conexiuni simultane fără întreruperi.

  Citeşte şi: Galaxy S6 Edge + primeşte primul update la baterie şi securitate

  CMOEUGzWEAAi7R0

  Dispune de două porturi USB, unul 3.0 și unul 2.0, pentru partajarea rapidă de fișiere, muzică și clipuri video în rețea. Totodată are patru porturi Ethernet Gigabit pentru viteze de 10 ori mai mari față de Fast Ethernet, pentru conectarea de console de joc, PC-uri și smart TV-uri.

  Interfața intuitivă permite instalarea în doar câteva minute a routerului, inclusiv de pe telefon cu ajutorul aplicației Tether App, care permite, de asemenea, administrarea rețelei, setarea funcției „Control Parental” sau media sharing, de pe orice dispozitiv Android sau iOS.

  Nu în ultimul rând, routerul oferă opțiuni avansate de securizare a rețelelor prin criptarea WPA/WPA2.

  Routerul Archer C3200 va fi disponibil în magazinele din România din primul trimestru al anului viitor, la prețuri începând de la 1099 de lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.