More

  Gmail îţi va citi email-urile şi va răspunde în locul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  S-ar putea să nu ştii încă, dar algortimii de inteligenţă artificială de la Google îţi schimbă deja viaţa.

  Momentat, inteligenţa artificială este discretă şi funcţionează aproape invizibil în reţeaua neuronală, ajutând cu lucruri precum răspunsurile cele mai bune la întrebări neclare, găsirea unei fotografii pe care ai realizat-o acum ceva vreme sau selectarea imaginii potrivite din miile de cadre ale unui video de pe YouTube.

  Acesta este doar începutul! Inteligenţa artificială va aduce în curând o nouă funcţionalitate: citirea şi înţelegerea email-urilor tale şi găsirea rapidă a replicilor pe care ai dori să le trimis.

  Citeşte şi: James Bond nu îşi asociaza imaginea cu Samsung nici pentru 50 de milioane de dolari

  Gândeşte acest aspect ca pe un asistent personal care poate face faţă sarcinilor uşoare şi poate da răspunsuri simple în locul tău.

  Iată cum va ajunge în curând Replica Inteligentă în inboxul tău de Gmail şi mai ales cum va funcţiona. Două programe de inteligenţă artificială vor lucra în tandemunul va citi email-urile şi le va transforma în algoritmi care reprezintă esenţa mesajului, iar celălalt va citi vectorul şi va veni cu trei replici distincte.

  Replicile nu vor fi diferite doar ca formăInteligenţa artificială se asigură, de asemenea, şi că înţelesul este diferit. Ar putea suna trivial, dar potrivit Google, asigurându-se că inteligenţa artificială nu va reformula pur şi simplu aceeaşi idee, a fost de-a dreptul o provocare. O altă provocare? Învăţând inteligenţa artificială să nu răspundă la orice cu „Te iubesc!”, este un pas destul de mare.

  Să spunem că ai primit o invitaţie la cină. Inteligenţa artificială va analiza şi va alege 3 răspunsuri, precum: „Sunt ocupat, nu pot ajunge!”, „Sunt bine, voi fi acolo!” sau „Voi încerca să ajung!”. Nu trebuie să îţi faci probleme, aplicaţia nu va răspunde la mesaje de una singură. Vei putea încă să alegi replica cea mai bună şi să îi dai send sau să o foloseşti ca început pentru un email mai lung.

  Citeşte şi: Microsoft a renunţat la spaţiul de stocare nelimitat pentru OneDrive

  La urma urmei, această caracteristică este inteligentă şi a fost în preajma noastră de ani de zile, dacă este să luăm în calcul mesajele prestabilite. Inteligenţa artificială va putea, cel mai probabil, în următorii ani să îţi verifice calendarul sau mesajele de pe Hangouts înainte de a face p sugestie. Nu trebuie să îţi verifici agenda înainte de a da un răspuns, aplicaţia o va face pentru tine.

  Dacă îţi faci griji cu privire la intimitate, Google spune că nicio persoană nu îţi va vedea vreodată mesajele. Algoritmii de inteligenţă artificială vor funcţiona fără intervenţie umană. Google spune că această funcţie va fi valabilă şi în cazul email-urilor mai lungi, dar va trebui să ajungem până acolo pentru a ne putea pronunţa.

  Inbox by Gmail poate fi descărcat şi instalat de.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.