More

  Smartphone-ul modular Android de care avem nevoie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Smartphone-urile modulare apar tot mai des şi există tot mai multe proiecte de acest fel care sunt dezvoltate, dar care au nevoie de finanţare pentru a deveni realitate.

  Puzzlephone este unul dintre cele mai simpliste smartphone-uri modulare dintre toate pe care le-am vâzut până acum. Este simplu pentru că acesta este împărţit în trei componente principale:

  1 – „Creierul„, care este componenta unde este stocat procesorul, alături de memoria RAM şi mediul de stocare;

  2 – „Coloana vertebrală” care oferă structura centrală şi display-ul;

  3 – „Inima” dispozitivului găzduieşte bateria şi componentele electronice secundare.

  Citeşte şi: Huawei Mate 8: Data de lansare, preţ şi specificaţii

  puzzle-phone6

  După prezentarea proiectului, în luna decembrie a anului 2014, echipa din spatele Puzzlephone a lansat o campanie pentru strângere de fonduri pe Indiegogo, unde ţinta stabilită este de 250.000 dolari sub forma finanţării flexibile.

  Este foarte importantă această specificaţie. Finanţarea flexibilă presupune că cei care organizează campania pot păstra banii indiferent de rezultatul campaniei. Este evident că asta nu presupune automat că toate campaniile flexibile sunt o înşelătorie, dar nici „nu dă bine la public„.

  puzzle-phone1

  Puzzlephone a fost forţat să recurgă la modul de finanţare flexibilă, potrivit reprezentaţilor săi, deoarece Indiegogo permite numai plăţile prin PayPal pentru campaniile cu finanţare fixă.

  Citeşte şi: James Bond nu îşi asociaza imaginea cu Samsung nici pentru 50 de milioane de dolari

  Compania mai spune că fondurile pentru dezvoltare şi cercetare au fost deja strânse, iar fondurile de la Indiegogo sunt pentru producţia şi livrare produsului în sine.

  puzzle-phone7

  Trecând peste această menţiune, dispozitivul Puzzlephone este captivant. Design-ul dă împresia unui dispozitiv îngrijit şi robust, iar specificaţiile sunt unele decente.

  Puzzlephone are un display de 5inch, 3GB RAM, procesor octa-core şi o memorie internă de până la 64GB. Smartphone-ul rulează Android 6.0.

  puzzle-phone2

  Decizia de a simplifica modularitatea a fost una potrivită. Cu cât sunt mai puţine module, cu atât sunt mai puţine dificultăţi în procesul de producţie.

  Citeşte şi: OnePlus lansează poliţa de asigurare pentru smartphone

  Data cea mai apropiată în care Puzzlephone va putea fi livrat este luna septembrie 2016, iar pentru cei care nu au fost convinşi şi vor să vadă un smartphone modular, pot căuta Fairphone2.

  puzzle-phone3

  Puzzlephone poate fi achiziţionat la preţul de 333 dolari, cu o memorie internă de 16GB, preţul sărind la 444 dolari, pentru 32GB şi respectiv 777 dolari, pentru versiunea limitată cu detalii de cupru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.