More

  Firefox îmbină navigarea privată cu protecţia de urmărire

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aproape orice browser modern oferă unele variante de navigare care nu lasă urme pe computerul tău. Acum, Firefox a dus acest concept la un alt nivel, prin adăugarea de navigare privată şi protecţie de urmărire.

  Până acum, navigarea în Firefox (şi în majoritatea browserelor) nu a făcut decât să deschidă o nouă instanţă browser care nu are istoric sau cookie-uri pe calculatorul tău.

  Noul Private Browsing Firefox cu Protecția Tracking, disponibil in versiunea Firefox 42. blochează, de asemenea, trackerele de analiză, anunțuri (care conțin trackere încorporate) și butoanele de acțiuni sociale, adică comportamentul browser-ul tău nu este partajat site-urilor terțe.

  Citeşte şi: VIRUŞII de pe email: Cum îi EVIŢI şi cum SCAPI de ei

  Noua versiune a Firefox are, de asemenea, un nou Centru de Control, unde fiecare poate activa sau dezactiva toate setările de securitate. Este, de asemenea, posibil să opreşti protecția de urmărire pentru un anumit site în cazul în care acesta se comportă ciudat.

  „Niciun alt browser nu te protejează aşa cum o face Firefox”, declară marţi Vice-Preşedintele Firefox, Nick Nguyen, printr-o postare de blog.

  Totuşi, conceptul nu este nou, broser-ul Tor oferă protecţie de urmărire şi cookie-uri în mod implicit.

  Citeşte şi: Microsoft a renunţat la spaţiul de stocare nelimitat pentru OneDrive

  Nhuayen pretinde, de asemenea, că unele site-uri web ar putea să se încarce mai repede cu protecţia de urmărire activată. „Nu credem că te-ar deranja”, spune acesta.

  Ştirea vine la ceva timp după ce Firefox a anunţat în final că va lansa o aplicaţie pentru iOS, deşi compania a refuzat să dea mai multe detalii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.