More

  Skype introduce un buton de SHARE pentru Web

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Foarte curânt vei vedea un buton de „share” asemănător celor de Facebook, Twitter şi Pinterest. Skype anunţă propriul buton de share începând de astăzi.

  Odată ce vei da click pe butonul cu logo-ul Skype, se va deschide o fereastră care te va întreba dacă vrei să îţi faci cont sau să te conectezi la contul pe care îl ai deja pe Skype.

  De asemenea, ai posibilitatea de a alege un prieten sau doi cărora să le împărtăşeşti acest lucru, după care să apeşi SEND.

  Citeşte şi: Nu mai ai nevoie de Skype pentru a vorbi pe Skype

  Compania începe încorporarea butonului printr-un „parteneriat” cu MSN.com, ce aparţine de Microsoft, dar şi cu sify.com, pentru utilizatorii din India.

  Skype a făcut câteva mişcări mari pentru a îmbunătăţi cifra utilizatorilor în ultima vreme. Acum câteva săptămâni, a introdus URL-ul unic, o aplicaţia ce poate fi folosită de către oricine are conexiune la internet, chiar şi de către utilizatorii care nu au un cont Skype.

  Dacă vrei să introduci butonul de Skype pe site-ul personal sau pe blog, ai la dispoziţie câteva forme şi mărimi diferite, iar de pe pagina web Skype poţi lua codul potrivit.

  Introdu butonul de share chiar acum

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.