More

  Carnetul din care poţi rupe câte foi vrei, pentru că le poţi lipi la loc

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Rekonect este primul carnet care îţi permite să rupi câte pagini vrei, când vrei, pentru că le poţi lipi oricând la loc.

  Pare a fi un carnet inovativ şi inteligent, al cărui design nu diferă deloc de cel al unui carnet obişnuit.

  Creatorul carnetului a lansat un Kickstarter pentru a ajuta la adunarea sumei necesare costurilor de producţie, astfel că dacă îţi doreşti să deţii un astfel de carnet inteligent, poţi intra pe rekonect.ro pentru a fi la curent cu întreaga campanie.

  Practic, foile sunt prinse în agendă pe bază de magnet şi pot fi desprinse în orice moment, fără să creezi vreo modificare a designului. De asemenea, dacă ai desprins o foaie greşită din agendă şi vrei să o prinzi la loc, poţi face asta cu cea mai mare uşurinţă, aşa cum poţi observa şi în video-ul de mai jos.

  Citeşte şi: Cum prelungeşti durata de viaţă a bateriei telefonului

  magnetic-notebook-spines-pages-rekonect-3

  Îţi aminteşti acele zile în care greşeai temele şi erai nevoit să rupi paginile din caiet, iar la final de an ajungeai să rămâi cu 6 pagini întregi?

  Cu noua inovaţie, aceste griji vor dispărea pentru toţi elevii şi studenţii. Acest carnet este la fel de folositor pentru fiecare dintre noi, aşa că îl aşteptăm să se lanseze cât de curând.

  magnetic-notebook-spines-pages-rekonect-1

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.