More

  În Spectre, adevăratul duşman al lui James Bond este tehnologia

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Francizele 007, care au fost prezentate până la Skyfall, ne-au arătat gadgeturi care mai de care mai speciale, punând tehnologia într-o lumină favorabilă.

  Aşa cum bine ştim, James Bond a folosit 193 de gadgeturi, pe care le poţi revedea într-un colaj video de 16 minute, pentru a scăpa de băieţii răi. Divizia Q i-a funizat de la ceasuri cu laser, până la maşini subacvatice şi jet pack.

  Este fascinant să vezi faptul că Spectre adoptă o cu totul altă perspectivă. Putem spune că acesta este un film în care personajul principal se teme de tehnologie, iar întotdeauna are un motiv întemeiat.

  Citeşte şi: Carnetul din care poţi rupe câte foi vrei, pentru că le poţi lipi la loc

  În Spectre, James Bond (Daniel Craig) se luptă cu duşmanii atât acasă, cât şi peste hotare. Christoph Waltz joacă rolul celei mai mari ameninţări peste hotare, dar acasă Bond are o altă problemă.

  Noul director cu nume de cod C vrea să distrugă programul de modă veche 007 şi să stabilească o nouă strategie de securitate bazată pe drone cu arme, fotoliu pentru spionaj şi camere de supraveghere prezente 24-7.

  De fapt, Spectre pare a fi un film de 148 de minute despre sistemul metastazic de supraveghere din Marea Britanie. Aşa cum bine ştim, Marea Britanie are cel mai avansat sistem de recunoaştere facială şi este cea mai bine păzită ţară din lume.

  Mulţi britanici sunt îndreptăţiţi să se simtă speriaţi, mai ales pentru că agenţiile de supraveghere se pot bucura în unele cazuri de privilegii care îi pot înspăimânta pe mulţi, în mod special când vine vorba despre strângerea de informaţii personale.

  Citeşte şi: Cum prelungeşti durata de viaţă a bateriei telefonului

  Nu o să mai vorbim prea multe despre Spectre, pentru a nu strica plăcerea de vizionare, dar cert este că sunt de urmărit anumite aspecte pe care le pune în evidenţă regizorul.

  Desigur, Spectre nu este primul film care se referă la grijile cu privire la sistemul de supraveghere contemporan dar când de această problemă se ocupă agentul 007, cel mai probabil ar trebui să oferim atenţie.

  Filmele din seria James Bond sunt un mediul ideal pentru plasarea de produse, dar uneori, oricât de mare ar fi suma, nu merită riscul de a pune în pericol imaginea personajul principal. James Bond nu îşi asociaza imaginea cu Samsung nici pentru 50 de milioane de dolari, iar motivele sunt lesne de înţeles.

  Cel mai recent film cu James Bond intitulat „Spectre” sparge recordurile box office-ului britanic, a anunţat miercuri compania SonyPictures Entertainment, filială americană a concernului japonez Sony, care se ocupa cu producerea de filme.

  Filmul în care joacă actorul britanic Daniel Craig ca agent secret 007 a avut încasări de 9,2 milioane dolari în prima sa zi plina de proiecţie, despre care Sony a spus ca a fost cel mai mare succes de casa din istoria Marii Britanii, anunta Reuters.

  De asemenea, cifra a fost mai mare decât cea înregistrată în prima zi de încasări pentru filmul anterior, din 2012, cu James Bond, tot cu Daniel Caig în rolul principal, intitulat „Skyfall”, mai precizează studioul într-un comunicat.

  „Skyfall” a strâns 1,1 miliarde de dolari în box office-ul global, recuperând uşor bugetul său de producţie estimat la 200 milioane de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.