More

    Ai trimis un mesaj greşit? Aşa poţi să „îl iei înapoi”

    URMĂREȘTE-NE

    16,065FaniÎmi place
    1,142CititoriConectați-vă
    13,030AbonațiAbonați-vă

    Am vorbit despre posibilitatea de a anula un email în termen de 30 de secunde după ce i-ai dat send de pe Gmail, dar cum rămâne cu mesajele pe care le trimiţi eronat de pe telefon?

    Există o serie de lucruri pe care le poţi face atunci când regreţi că ai trimis un mesaj şi vrei să îl ştergi.

    Pentru asta există aplicaţia Strings. Ca celelalte aplicaţii text existente, aceasta necesită instalare atât pe dispozitivul tău mobil, cât şi pe cel al interlocutorul tău.

    Citeşte şi: Cum să cureţi tastatura calculatorului în 30 de secunde

    Odată ce ai făcut asta, ai posibilitatea de a şterge discuţii, poze şi video-uri imediat şi permanent, fără ca destinatarul să le vadă.

    Utilizatorii nu pot descărca mesaje şi date pentru a le scoate de pe serverele Strings. Prietenii pot să salveze conţinut doar atunci când spui tu că este în regulă. Atunci când ştergi un text, o fotografie sau un video, ştergi de fapt tot ce i-ai trimis până la acel moment destinatarului, nefiind posibilă manipularea individuală a comentariilor.

    Cu ce se diferenţiază această aplicaţie faţă de What’s App? Poţi şterge permanent orice mesaj ai trimis şi comparativ cu Cluster, datele nu pot fi descărcate niciodată de niciun destinatar, fără să aibă acordul tău.

    Citeşte şi: Cea mai rapidă metodă prin care să-ţi încarci telefonul

    Desigur, există şi Snapchat, Slingshot şi Ansa, aplicaţii în care conversaţiile, fotografiile şi video-urile dispar automat după o perioadă de timp, dar aplicaţia pe care am prezentat-o astăzi duce lucrurile la un alt nivel.

    Cele mai noi știri

    Pe același subiect

    Leave a reply

    Please enter your comment!
    Please enter your name here