More

  Primul episod al Resident Evil Revelations 2 este gratuit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Resident Evil Revelations 2 este un joc survival horror produs de cei de la Capcom.

  Acţiunea jocului se plasează între evenimentele din Resident Evil 5 şi Resident Evil 6. După cum spuneam, Resident Evil: Revelations 2 este un joc survival horror care permite modul coop pentru console.

  Mai mult, în acest mod de cooperare, este necesar un grad mare de subtilitate, numai unul dintre jucători putând echipa o armă de foc. Celălalt jucător este mai vulnerabil şi foloseşte ce are la îndemână, cum ar cărămizi, bâte, etc., dar simţurile sale sunt mult mai dezvoltate, pentru a compensa acest handicap.

  Citeşte şi: NVIDIA prezintă tehnologiile viitorului în materie de gaming

  Pentru cei care au dorit să încerce acest joc dar nu au reuşit până acum, vestea bună este că primul episod este disponibil pentru descărcare şi este gratuit. Acesta este disponibil prin Xbox Live şi PlayStation Store.

  De la lansarea celor patru episoare în luna martie, a urmat lansarea din august şi pentru PlayStation Vita. Acum, jocul este disponibil într-o variantă Deluxe Edition. Download-ul gratuit serveşte ca un teaser pentru întreg pachetul, care va avea toate episoadele şi care va adăuga conţinut în plus.

  Poţi descărca chiar acum primul, episod, dacă ai o consolă PlayStation 4 sau Xbox One.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.