More

  Steam va renunţa la mai multe reduceri pentru sărbătorile de iarnă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Reducerile de pe magazinul Steam nu mai sunt o noutate de ceva vreme, platforma fiind într-un continuu proces de lichidare a stocurilor, aici fiind vorba de o resursă inepuizabilă.

  Cu toate acestea, au apărut mai multe informaţii cu privire la perioada de reduceri care va alea loc de sărbători. Reducerile de anul acesta nu vor mai fi la fel ca cele de până acum.

  Citeşte şi: Primul episod al Resident Evil Revelations 2 este gratuit

  Într-un mesaj al unui grup Steamwork de dezvoltare apărut pe Reddit, nu vor mai exista oferte de o zi sau oferte „rapide” (limitate ca timp sau număr de descărcări).

  Până acum, acest tip de reduceri au fost foarte populare, iar clienţii economiseau până la 80% din costurile iniţiale, dar Valve pare că doreşte să schimbe acest lucru în viitor.

  Această modificare poate fi şi din cauză că pentru fiecare utilizator se afişează cu totul alte oferte. De cealaltă parte, eliminarea acestor promoţii presupune şi îmbunătăţirea experienţei utilizatorului. Clienţii nu vor mai petrece timpul pe prima pagină, apăsând obsesiv butonul de „refresh„.

  Citeşte şi: NVIDIA prezintă tehnologiile viitorului în materie de gaming

  Reducerile convenţionale presupun că utilizatorul poate să vizioneze toate jocurile disponibile şi să achiziţioneze ceea ce doreşte, fără să fie presat de timp.

  Informaţia arată că reducerile de toamnă încep pe 25 noiembrie şi vor rula până la data de 1 decembrie, în vreme ce reducerile de iarnă vor începe pe 22 decembrie şi se sfârşesc pe 4 ianuarie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.