More

  Tesla Model X are preţul de pornire de 80.000 dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu toate că, mai este mult până când Tesla va începe livrarea comenzilor pentru Model X, clienţii care au lansat precomenzi pot alege opţionalele cu care vor să echipeze bolizii achiziţionaţi.

  Tesla a anunţat începerea producerii în masă a Model X, iar clienţii pot folosi configuratorul pentru a alege dotările. Preţul de pornire este de 80.000 de dolari.

  Citeşte şi: Tim Cook: „Industria auto va fi supusă unei schimbări majore”

  Clienţii pot alege dintre versiunile 70D, 90D şi P90D, care se diferenţiază prin capacitatea bateriei şi performanţe. Toate variantele disponibile pentru Model X au traţiune integrală.

  teslax

  Iniţial, numai cei care au depus un avans acum câtiva ani au putut alege dintre o serie limitată de opţiuni, oferite pe o serie specială, fiind tratată ca o versiune standard cu foarte multe dotări.

  Producţia în masă a Model X, cu excepţia seriei speciale, încă nu a început, dar va începe în primul trimestru al anului 2016.

  Citeşte şi: Tesla, gândit ca un update pentru smartphone-ul tău

  Chiar şi acum, nu îţi poţi face o idee asupra modului în care va arăta Model X, dacă foloseşti configuratorul de pe site-ul companiei Tesla, cum se poate pentru Model S.

  Accesul la configuratorul pentru Model X este disponibil numai pe bază de invitaţie. În cele din urmă, configuratorul va fi disponibil pentru toţi vizitatorii, deşi nu se ştie cu siguranţă când se va întâmpla acest lucru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.