More

  Tim Cook: „Industria auto va fi supusă unei schimbări majore”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zvonurile despre Apple Car apar tot mai des în presă, iar acum, cel care pune „gaz pe foc” este chiar Tim Cook, CEO-ul Apple.

  La evenimentul LIVE WSJD, Tim Cook a vorbit despre viitorul industriei auto, ca întreg, spunând că „atunci când privesc un automobil, văd că software-ul devine o componentă tot mai importantă a maşinii viitorului„.

  Citeşte şi: Ce preţuri vor avea cele 3 accesorii Magic lansate de Apple

  Vedem cum maşinile autonome devin din ce în ce mai importante„, spune Tim Cook, adăugând faptul că „Va părea că industria auto va fi supusă unei schimbări majore„.

  Cu toate că CEO-ul Apple nu a confirmat „cu subiect şi predicat” implicarea companiei în proiectul Apple Car, a oferit un indiciu despre posibilităţile din viitor, spunând că „Vom vedea ce vom face pe viitor„.

  Cook a explicat că Apple se concentrează pe termen scurt să le ofere utilizatorilor „experienţa iPhone în maşina lor” prin intermediul sistemului CarPlay, dar că urmează şi un următor pas.

  Citeşte şi: Intel şi Apple fac echipă pentru iPhone 7

  Sunt de părere că industria auto se află la un punct de inflexiune pentru o schimbare majoră„, a mai spus Timp Cook.

  Dacă ar fi să ne luăm după evoluţia produselor Apple, cu siguranţă compania va contribui la o schimbare majoră a industriei.

  Apple a fost ironizată destul de dur de către CEO-ul Tesla, Elon Musk, subiectul fiind tocmai maşina viitorului. Musk spunea că Apple nu fură inginerii Tesla, ci mai de grabă, toţi cei care nu rezistă la Tesla, merg la Apple.

  Citeşte şi: Elon Musk critică dur compania Apple

  Elon Musk a mers mai departe şi a numit Apple „Cimitirul Tesla„, locul unde lumea merge când renunţă. Acest lucru nu poate decât să întărească speculaţiile potrivit cărora Apple lucrează la un asemenea proiect ambiţios, iar Tesla se simte oarecum „deranjată” de posibila concurenţă, mai mult ca o şicanare, o mică perturbare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.