More

  Un difuzor Bluetooth inovator care oferă un sunet detaliat

  BenQ TreVolo este o boxă portabilă bluetooth, perfectă pentru redarea unui sunet de înaltă calitate, direct de pe dispozitivul tău mobil.

  Ideea care a dus la naşterea acestui produs a fost portabilitatea boxelor electrostatice, care oferă un sunet de calitate superioară, pentru a putea beneficia oriunde, într-un spaţiu de dimensiuni reduse.

  Citeşte şi: Cum să cureţi tastatura calculatorului în 30 de secunde

  De obicei, boxele electrostatice sunt voluminoase şi sunt pentru spaţii mai mari. Ideea ce a păstra calitatea sunetului pentru încăperi de dimensiuni mai mici este binevenită. Acum, utilizatorii pot conecta boxa TreVolo la un proiector şi pot beneficia de experienţa cinematografică direct în propria sufragerie.

  SPECIFICAŢII

  TreVolo are conectivitate Bluetooth 4.1, USB Audio şi 3.5 mm Stereo Input. Boxa beneficiază şi de suport APTX, iar bateria onferă o perioadă de funcţionare de până la 12 ore. Bateria este reîncărcabilă cu tehnologie litiu-ion.

  Dispozitivul are patru butoane: Buton de pornire/oprire, Sound Mode Key (care termină şi apelurile telefonice preluate prin boxă), Play/Pauză (cu funcţie de preluare apel) şi un buton pentru stabilirea conexiunii cu alte dispozitive.

  20151124_131407

  Boxa mai are 3 leduri pentru indicare: un LED de culoare roşie, unul de culoare albastră şi altul de culoare verde.

  Citeşte şi: 4 motive pentru care să investeşti mai mulţi bani într-un mouse inteligent

  După cum spuneam, pot fi preluate apeluri telefonice, iar acest lucru este posibil cu ajutorul funcţiei de difuzor cu microfon încorporat. Boxa cântăreşte aproximativ 1130 de grame.

  INSTALARE

  Instalarea este foarte simplă, iar utilizatorul trebuie să urmeze aceeaşi paşi ca în cazul cuplării oricărui dispozitiv Bluetooth la dispozitivul mobil.

  20151124_131323

  Cele două panouri, care sunt retractate şi fac contact cu corpul boxei trebuie să fie desfăcute, moment în care boxa este pregătită pentru a „furniza” sunetul pe care toată lumea îl laudă.

  Benq a echipat boxa cu trei moduri diferite de ascultare: Pure, Warm şi Vivid. Toate aceste denumiri sunt preluate de la proiectoare. Fiecare mod defineşte stilul de redare al sunetului.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S6 Edge+ şi Note 5 primesc carcase cu baterie de 3,500 mAh

  Modul Pure oferă un sunet cât mai apropiat de cel real, nedistorsionat, în vreme ce Warm iese de pe înalte şi amplifică basul, iar Vivid amplifică mediile. Utilizatorul poate opta pentru oricare dintre aceste moduri, în funcţie de situaţie.

  Pro TreVolo

  » Sunet clar pe medii şi înalte, un bass natural, un design deosebit, ideal pentru orice încăpere din casa ta.

  » La fel de potrivită este pentru birou, mai ales că este extrem de folositoare pentru cei care vorbesc mult la telefon acasă sau la birou.

  Citeşte şi: Smartphone-ul pe care îl încarci o dată la 15 zile

  Contra TreVolo

  » Sunetul nu se aude atât de tare cum se întâmplă în cazul unor boxe deţinute de unii competitori (echivalent în ceea ce priveşte mărimea şi preţul), iar preţul boxei este uşor prea mare pentru un utilizator de rând.

  VERDICT

  Vorbim despre un difuzor Bluetooth inovator care oferă un sunet detaliat. Cei care doresc un sunet de calitate şi care nu vor să facă niciun compromis, pot apela cu încredere la TreVolo. Preţul nu este unul accesibil oricui, dar pe de altă parte, nu poţi avea calitate şi portabilitate la un preţ tocmai redus.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here