More

  4 motive pentru care să investeşti mai mulţi bani într-un mouse inteligent

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orice persoană care lucrează foarte mult la laptop ştie că un mouse inteligent te poate ajuta să economiseşti extrem de mult timp în activitatea de zi cu zi.

  Studiile arată că, pierdem în medie 8 ore pe an atunci când ducem mâna de la tastatură la mouse. Desigur, dacă eşti un mic „ninja al tastaturii” şi cunoşti cele mai importante scurtături de taste, vei spune că nu ai nevoie de un mouse inteligent, pentru că te descurci foarte bine cu unul clasic.

  De ce să investeşti într-un mouse smart? Pentru că, dacă eşti o persoană extrem de ocupată, trebuie să rezolvi mai multe sarcini într-un timp limitat, iar viteza este factorul cheie care îţi vine în ajutor.

  După o perioadă de testare de 3 săptămâni a Mouse-ului Wireless LOGITECH MX Anywhere 2, am descoperit 4 motive pentru care aş alege să investesc o sumă de bani ceva mai mare într-un mouse inteligent.

  » Înainte de a intra în posesia produsului, utilizam un mouse clasic, cu fir, care îmi ocupa destul de mult spaţiu în geantă şi care, de cele mai multe ori, se încurca cu alte fire, fie de la căşti, fie de la laptop.

  Citeşte şi: WhatsApp: Ai parte de 3 mari surprize la ultima actualizare

  Mouse-ul MX Anywhere 2 este, aşa cum îi spune şi numele, wireless. Acesta are conectivitate duală: îl poţi conecta folosind receiver-ul Logitech Unifying (mi-a fost cel mai la îndemână) sau tehnologia wireless Bluetooth Smart, în funcţie de necesitatea fiecăruia.

  » La mouse-ul vechi, rotiţa de scroll nu era adaptată la viteză şi de cele mai multe ori îmi agăţa pagina, lucru care presupun că ni se întâmplă multora dintre noi. Dacă eşti o persoană care realizează scroll în documente lungi sau pagini web în activitatea de zi cu zi, rotiţa de pe Mouse-ul MX Anywhere 2 face trecerea automată între modul de scrolling click-to-click şi navigarea precisă.

  » Poţi utiliza un mouse wireless la orice distanţă doreşti faţă de laptop, fără să îşi faci griji de lungimea firului, iar în cazul în care bateria mouse-ului MX Anywhare 2 se descarcă, ai la dispoziţie un cablu micro-USB de încărcare, care îţi asigură o oră de utilizare la un singur minut de încărcare.

  Citeşte şi: De ce să renunţi la router-ul tradiţional pentru unul cu ecran tactil

  Personal, am ales să încarc complet mouse-ul, iar în cele 3 săptămâni de testare, nu am fost nevoită să mai alimentez dispozitivul. Potrivit producătorului, o încărcare complecă poate alimenta mouse-ul până la 2 luni.

  » Am mai testat mouşi de gaming sau wireless, la preţuri mai mici şi mai mari, dar pe acesta l-am considerat „mâna mea dreaptă” pentru că are un design deosebit, perfect pentru o mână mică, de femeie.

  Dispozitivul poate fi utilizat pe orice tip de suprafaţă, chiar şi pe cele lucioase sau pe sticlă şi, cel mai important, m-a ajutat să renunţ pentru o vreme la scurtăturile de taste, pentru că mi-am programat comenzile rapide, precum copy-paste, direct pe el.

  Preţul de 370 de lei poate părea puţin cam piperat, dar dacă eşti una dintre acele persoane care optează pentru o experienţă de utilizare a mouse-ului de la foarte bine în sus, cel mai probabil vei prefera să investeşti ceva mai mult într-un produs inteligent, în defavoarea celor clasice.

  Citeşte şi: Cum să cureţi tastatura calculatorului în 30 de secunde

  În cazul unui mouse clasic, se poate să fii nevoit să inveşteşti chiar şi de 2 – 3 ori pe an bani şi, cu siguranţă, nu primeşti niciunul dintre beneficiile de mai sus, calculele finale, după 2 – 3 an, ajungând tot la o sumă de peste 300 de lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.