More

  Vibe rămâne o marcă importantă în familia Lenovo

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Avem deja la cunoştintă faptul că divizia mobilă de la Lenovo se dizolvă în Motorola. Un alt raport sugerează că Lenovo va înlocui seriile smartphone-urilor Vibe şi, cel mai probabil Lemon, pentru a simplifica portofoliul de produs.

  Totuşi, Lenovo tocmai a dezminţit zvonurile legate de marca Vibe, precizând că: „Vibe rămâne o marcă importantă în familia Lenovo… Plănuim să continuăm să extindem şi să creştem francisa pe pieţele premium de peste tot din lume.”

  Atât brandurile Vibe, cât şi Moto vor continua să fie vândute şi dezvoltate, cel puţin în viitorul apropiat, în ciuda tuturor problemelor legate de organizaţie.

  Citeşte şi: Lenovo Mobile se dizolvă, iar smartphone-urile se vând sub marca Motorola

  Lenovo a mai precizat că se va baza pe designul ales de Motorola şi pe partea de dezvoltare şi producţie a smartphone-urilor.

  Totuşi, acest lucru nu înseamnă neapărat că toate mărcile de smartphone-uri de la Lenovo vor dispărea, motiv pentru care ne putem aştepta ca Lenovo să păstreze unele branduri în regiuni unde au avut un real succes.

  Ce nu ştim este cum anume va afecta acest lucru designul viitoarelor dispozitive mobile Lenovo. „Noua structură organizaţională va fi lansată în curând”, declara preşedintele Lenovo Mobile Group, Chen Xudong. 

  La această decizie se lucrează de aproximativ un an de zile, iar principala problemă este legată de cea mai bună metodă prin care două companii separate, care fac aproximativ acelaşi lucru, să se contopească.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.