Nexus 5X şi 6P au display-urile spălăcite după ultima actualizare software | NOOBZ.RO

Nexus 5X şi 6P au display-urile spălăcite după ultima actualizare software

Mădălina Gănescu
- 7.12.2015, 7:36 în Smartphones
0

SHARES

După ultima actualizare de software, Android 6.0 Marshmallow, se întâmplă să fi observat culorile mai spălăcite pe display-ul dispozitivului tău Nexus?

Nu eşti singurul utilizator care are această problemă. După numeroase numulţumiri cu privire la această problemă, venite online din partea utilizatorilor de smartphone-uri Nexus, Google a recunoscut că există o problemă.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va avea tehnologie de răcire

Există un bug în software-ul Android 6.0 pentru Nexus Player, Nexus 5X şi Nexus 6P. În acest sens, utilizatoii primesc veşti bune. Mulţi dintre voi aţi considerat probabil că este o problemă legată de hardware, dar de fapt totul se poate repara cu un nou update rapid.

Google precizează că problema de la Nexus Player nu este una şi aceeaşi cu cea de la smartphone-uri. Cauza pare a fi diferită, iar gigantul ar fi rezolvat problema cu bug-ul deja, trebuie doar ca pe viitor să trimită noua actualizare.

Citeşte şi: TAG Heuer creşte producţia de smartwatch-uri Connected

În ceea ce priveşte Nexus Player, Google lucrează la această problemă, dar nu a precizat niciun cuvânt cu privire la momentul în care se va rezolva problema.

Cert este că la un moment dat va fi rezolvat şi acest aspect, iar atunci când vei fi anunţat cu privire la un nou update, trebuie pur şi simplu să îl faci.

Există cititori printre noi care au experimentat acest tip de problemă? Cât de grav este? Lasă-ne povestea ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!