Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Diagrama care confirmă specificaţiile dispozitivelor

Mădălina Gănescu
- 28.12.2015, 20:14 în
0

SHARES

De vreme ce MWC şi CES sunt din ce în ce mai aproape, începem să aflăm tot mai multe despre cele mai noi flagship-uri ce vor fi lansate în prima parte a anului 2016.

Informaţii recente sugerează că Galaxy S7 şi S7 Edge vor avea dimensiuni diferite ale display-ului, iar mulţumită lui Shai Mizrachi, care a lansat diagrama şi pentru S6 Edge Plus anul trecut, putem confirma câteva dintre specificaţiile Galaxy s7 şi S7 Edge.

Citeşte şi: Galaxy S6 şi S6 Edge: Cum să instalezi Android 6.0 Marshmallow beta

În primul rând, putem confirma că Samsung a decis că Galaxy S7 Edge ar trebui să aibă un display mai mare, de 5.5 inchi, în comparaţie cu Galaxy s7 care va avea un ecran de 5.2 inchi.

Acesta este un contrast destul de puternic comparativ cu anul trecut, când ambele telefoane au avut display-uri de 5.2 inchi, mai mare fiind doar S6 Edge Plus care a fost lansat cu jumătate de an mai târziu, împreună cu Note 5.

În al doilea rând, putem dezvălui că spatele dispozitivelor ar trebui să fie asemănătoare cu Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus. Samsung va păstra cel mai probabil designul din metal şi sticlă pe care l-a folosit şi pe smartphone-urile high-end de anul trecut, aşa încât Galaxy S7 Edge va fi uşor de ţinut în mână.

Citeşte şi: Samsung plănuieşte să reducă numărul de smartphone-uri livrate în 2016

Partea de jos a imaginii ne arată, de asemenea, ceva destul de interesant: se pare că Samsung va renunţa la infraroşu, cel puţin pentru Galaxy S7 şi S7 Edge. Nu ar trebui să fie un lucru care să ne surprindă, de vreme ce şi alţi producător au renunţat în ultimul an la această funcţie.

sth

Cum rămâne cu restul specificaţiilor? Deşi nu avem suficiente informaţii până acum, acestea par să fie specificaţiile pentru următoarele flagship-uri Samsung:

» Specificaţii Galaxy S7

Display de 5.2 inchi Quad HD AMOLED, procesor Snapdragon 820 CPU (China şi SUA), Exynos 8890 (Europa şi Asia), 4 GB de RAM, , 32 GB / 64 GB, cu posibilitate de extindere a spaţiului de memorie doar pentru Galaxy S7, cameră Sony IMX300 de 20 MP cu OIS, detectare auto-focus, dimensiune de 1µm pixel, LTE Cat 12 (600Mbps viteza de descărcare).

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va ajunge în magazine din martie 2016

» Specificaţii S7 Edge

Display de 5.5 inchi dual-curved Quad HD AMOLED, procesor Snapdragon 820 CPU (China şi SUA), Exynos 8890 (Europa şi Asia), 4 GB de RAM, , 32 GB / 64 GB, fără posibilitate de extindere a spaţiului de memorie, cameră Sony IMX300 de 20 MP cu OIS, detectare auto-focus, dimensiune de 1µm pixel, LTE Cat 12 (600Mbps viteza de descărcare).

Ambele dispozitive sunt aşteptate să îşi facă apariţia la MWC, care începe pe 22 februarie în Barcelona, cu o lansare aşteptată la scurt timp după eveniment. Acest lucru ar fi la fel ca în cazul prezentării Galaxy S6 şi S6 Edge şi vor fi disponibile pe multe pieţe destul de repede.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
TAGURI
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!