More

  Cele mai importante anunțuri pe care Nikon le-a făcut în ultimii ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La evenimentul CES 2016, care are loc la Las Vegas, în Nevada, Nikon vine cu 3 noutăți importante: două aparate DSLR – Nikon D5 și Nikon D500 și KeyMission 360, capabil să filmeze la 360 de grade.

  „Sunt cele mai importante anunțuri pe care Nikon le-a făcut în ultimii ani”, este afirmaţia pe care a folosit-o directorul general al Imaging Division, Nobuyoshi Gokyu, în deschiderea conferinţei de presă de la CES 2016.

  Citeşte şi: BlackBerry va lansa cel puţin încă un telefon Android în 2016

  „Inovația schimbă regulile jocului și definește standardele în industrie. Nikon se află în avangarda inovației. Nikon F a fost primul aparat SLR de 35 mm care a ajuns în spațiu, devenind un punct de referință pentru întreaga serie de aparate SLR. De asemenea, Nikon D1 a fost camera care a făcut posibilă tranziția spre aparatele digitale”, a mai precizat acesta.

  Nikon D5 este considerat cel mai bun și mai ambițios aparat din gama DSLR de la Nikon

  „Îmi face o plăcere deosebită să vă prezint oficial Nikon D5”, a declarat Nobuyoshi Gokyu. „D5 este cea mai așteptată cameră din industria foto. Pentru Nikon, dincolo de excelența tehnologiei, această cameră reprezintă ceea ce ne-am dorit pentru întreaga gama DSLR — să continuăm să ridicăm ștacheta vitezei, acurateții și calității imaginii și nu doar să grupăm laolaltă o serie de noi caracteristici tehnice”.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Avantaje şi dezavantaje ale flagship-ului

  Nikon D5 este realizat pentru viteză și acuratețe, folosind cel mai avansat sistem AF de la Nikon, cu nu mai puțin de 153 de puncte AF, 99 de senzori și o arie AF foarte generoasă. Astfel, chiar și la 12 FPS se remarcă un timp de blackout minim.

  Nikon a reconstruit senzorul Nikon FX pentru a îmbunătăți simțitor reproducerea culorilor și sensibilitatea. Calitatea imaginii se extinde până la cele mai ridicate setări ISO. D5 are o arie ISO nativă între 100 și 102.400,ce poate fi și extinsă de la LO1 (ISO 50) până la HI5 (echivalentul ISO 3.280.000!)

  Acest DSLR beneficiază și de motorul de procesare a imaginii EXPEED5, primul din generația sa. De asemenea, Nikon D5 este capabil să filmeze la calitatea 4K.

  Citeşte şi: Lista bolilor ascunse în scrisul tău

  Nikon D500 dispune de un procesor EXPEED5 care reamintește că, în prezent, aparatele foto nu mai trebuie doar să facă poze

  Acesta comunică fără probleme cu alte dispozitive smart prin tehnologia Snap Bridge și folosește Bluetooth Low Energy pentru a fi mereu conectat. Sistemul SnapBridge are ambiția de a transforma camera foto într-un dispozitiv de comunicare, conform Nikon și va deveni o dotare standard pentru toate aparatele Nikon, remodelând modul în care utilizatorii vor comunica între ei.

  KeyMission 360 action VR camera este un dispozitiv ce poate filma sub apă până la 30 de metri și este rezistent la șocuri, putând fi lăsat să cadă în gol de la înălțimea de 2 metri

  Citeşte şi: Netflix în România! Cum îţi poţi face cont şi cât costă

  Pătrunderea în segmentul „action” reprezintă un pas important pentru Nikon, conform lui Nobuyoshi Gokyu, care a adăugat că firma își propune să redefinească această zonă și odată cu ea chiar spiritul de aventură. Modelul KeyMission 360 oferă posibilitatea de a aduce realitatea virtuală la îndemâna oricărui entuziast.

  „De obicei, când pornesc într-o aventură, eu sunt cel care alege spre ce să îndrepte obiectivul camerei. Însă acum cei care urmăresc înregistrările mele pot alege ce vor să vadă. Ne aflăm într-o paradigmă complet nouă. Și pentru că KeyMission 360 este compact și accesibil, am să-l iau cu mine oriunde mă duc”, a mărturisit Corey Rich, ambasador Nikon, fotograf, regizor și producător.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.