Testul mâinii: Lungimea şi forma îţi trădează personalitatea

NoobZ
de - acum 2 ani în Cultura

Se spune că, atunci când faci cunoştinţă cu cineva, în primul rând trebuie să te uiţi în ochii lui, apoi să îi analizezi mâinile, iar la final încălţămintea. Iată ce aspecte ale personalităţii tale dezvăluie lungimea şi forma mâinilor.

Persoanele care au palmele cu formă dreptunghiulară au tendinţa să rezolve mult mai uşor problemele. Acestea sunt intuitive şi le place aventura, de asemenea. Acest tip de persoane sunt absolut necesare atunci când lucrezi la un proiect ce ţine de muncă sau de şcoală.

Persoanele cu palme pătrate au deţina să fie practice. Acestea sunt foarte vorbăreţe, tratează problemele din punct de vedere logic şi practic, iar atunci când vine vorba de exteriorizarea sentimentelor, au ceva probleme la capitolul comunicare.

Citeşte şi: iPhone 7: Cu design şi funcţii anorexice sau cu o tehnologie avansată

Persoanele cu degetele lungi sunt mai curioase din fire, în vreme ce cele cu degetele scurte sunt, de regulă, liderii ideali.

Persoanele cu mâinile mici sunt pragmatice şi au tendinţa să gândească orice situaţie din punct de vedere logic, pentru a obţine cele mai bune soluţii la probleme.

Persoanele care au palmele mari sunt sensibile şi perfecţioniste. Aceste nu suportă ca lucrurile să nu fie puse la locul lor. De asemenea, astfel de oameni au tendinţa de a fi, contrar aparenţelor, sensibile şi să empatizeze cu cei din jur.

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ