More

  Huawei vrea să facă saltul pe piaţa de PC-uri şi laptopuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu cu mult timp în urmă, persoanele din afara graniţelor Asiei aflau de numele Huawei, dar aveau probleme atunci când venea vorba de pronunţie.

  Mulţumită lansării dispozitivului Nexus 6P şi a unui număr de produse de succes recente, inclusiv P8, Mate S şi Mate 8, Huawei a urcat în topul preferinţelor multor utilizatori.

  Ne aflăm abia la începutul anului 2016, iar Huawei se pare că ne pregăteşte o serie de surprize la care nici nu ne-am fi gândit. La CES, sub-brandul Honor şi-a făcut debutul pentru piaţa din America, iar Huawei a lansat la nivel global Mate 8 (dar nu şi pe piaţa din SUA).

  China sugerează că, Huawei se pregăteşte să facă saltul pe piaţa de PC-uri. Unele zvonuri sugerază că dispozitivele vor fi produse Windows / Android, în vreme ce altele sugerează că e vorba de Chromebook. Este greu să spui care este adevărul, dar avem anumite îndoieli cu privire la prima variantă.

  YICAI este o sursă care precizează că Huawei vorbeşte despre ideea Chromebook-urilor şi maşinăriilor Windows. Nu ar fi primul produs dual-boot, Lenovo lansând Thinkpad 13 la CES 2016, atât cu varianta Windows, cât şi cu Chrome OS.

  Sursa mai precizează că numele primului PC Huawei va fi MateBook şi va avea procesor Intel (precizat de surse diferite).

  Ce părere ai despre pătrunderea Huawei pe piaţa de PC-uri, fie că vorbim despre un dispozitiv cu Windows, Android, Chromebook sau orice alt tip de hibrid. Crezi că va avea succes compania în această zonă? Lasă-ne părerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.