More

  9 telefoane Samsung au fost scoase de la vânzare prin ordin judecătoresc

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După 4 ani de zile, Apple câştigă în cele din urmă o interdicţie cu privire la vânzarea de dispozitive Samsung.

  Gigantul sud-coreean ar fi încălcat o serie de brevete deţinute de companie. Singurul inconvenient ar fi că, dispozitivele sunt foarte vechi.

  Marţi, un judecător a semnat ordinul judecătoresc prin care este interzisă oficial vânzarea a 9 dispozitive Samsung: Samsung Admire, Galaxy Nexus, Galaxy Note, Galaxy Note II, Galaxy S II, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II Skyrocket şi Galaxy S III.

  Aceste dispozitive au fost lansate în urmă cu mai mult de 4 ani şi au stat la mijlocul unei dispute de lungă durată cu Samsung în ceea ce priveşte funcţiile de deblocare, autocorrect şi nu numai.

  Ordinul curţii spune că Samsung trebuie să îşi retragă de la vânzare, de pe piaţa din America, 9 dispozitive mobile – chiar dacă este posibil ca acestea nici să nu mai fie disponibile la vânzare pe rafturile din magazine.

  Victoria nu se aplică şi pentru dispozitivele moderne Samsung, dar poate reprezenta un precedent pentru alte situaţii de acest gen, care ar putea să se desfăşoare în viitor.

  Totuşi, victoria este una simbolică pentru Apple, care a luptat ani la rând cu ceea ce a făcut Jony Ive, directorul de design Apple, etichetat anterior drept „un hoţ leneş”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.