More

  Mai multe aplicaţii Samsung vin pe iOS în 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi nu avem un anunţ oficial încă, reprezentanţii SamMobile spun că surse din interior sunt mai mult decât sigure că Samsung plănuieşte să aducă majoritatea aplicaţiilor sale pe iOS în decursul acestui an.

  De fapt, nu este exclus ca toate aplicaţiile Samsung să ajungă pe iPhone-uri cât de curând.

  Această schimbare vine la scurt timp după ce Samsung a anunţat că Gear S2 va avea în curând suport iOS. Deşi mai multe aplicaţii Samsung sunt deja disponibile în App Store, unele aplicaţii cheie din linia Samsung lipsesc cu desăvârşire.

  Compania vrea să reuşească să facă din ce în ce mai multe produse din portofoliu să fie compatibile cu produsele Apple. Se pare că Gear Fit Manager va fi pe una dintre cele mai importante aplicaţii care vor ajunge pe iOS.

  Asta va adăuga Gear Fit pe lista potenţialelor trackere fitness disponibile pentru utilizatorii iPhone. În plus, fanii Apple vor primi acces la aplicaţia S Health, care este una dintre cele mai utilizate unelte de monitorizare folosită de clienţii Samsung.

  Deşi aplicaţia Smart Camera este disponibilă în prezent pe iOS, se pare că Samsung va duce programul la un alt nivel, făcându-l din ce în ce mai serios. În scurt timp, controlul camerelor inteligente Samsung de pe iPhone va fi o joacă.

  În final, utilizatorii iPhone vor primi suport Galaxy View prin intermediul aplicaţiilor Remote Control şi Family Squar pentru iOS. Astfe, aceşti utilizatori vor putea să controleze Galaxy View de pe smartphone-uri la fel de uşor cum pot să o facă cei care folosesc Android.

  Pentru Samsung, este important ca dispozitivele sale non-smartphone să interacţioneze cu uşurintă cu orice smartphone, indiferent de sistemul de operare. Această iniţiativă face parte din dezvoltarea Internet of Things, care presupune interacţiunea fluentă între o varietate de dispozitive, accesorii şi wearables.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.