More

  Huawei trimite invitaţiile pentru evenimentul de lansare de la MWC 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mobile World Congress 2016 este la doar câteva săptămâni distanţă şi acum ştim că şi Huawei îşi va face simţită prezenţa, de asemenea, la eveniment.

  Compania a început să trimită invitaţii pentru un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 21 februarie, mai exact cu o zi înainte de începerea marelui eveniment de tehnologie ce va avea loc în perioada 22 – 26 februarie 2016 la Barcelona, Spania.

  Din păcate pentru noi, Huawei nu a oferit publicităţii nicio imagine sau vreoun tease care să ne dea de înţeles la ce ar trebui să ne aşteptăm.

  „Te invităm să fii alături de Richard Yu, director executiv Huawei Consumer Business Hroup, şi alţi directori Huawei, pentru prezentarea la nivel global a celor mai noi dispozitive Huawei la Mobile World Congress 2016. Vino să vezi cum va continua Huawei să facă faţă cererilor noii generaţii de inovaţii mobile.”

  Se pare că, Huawei se pregăteşte să lanseze un singur dispozitiv la eveniment, dar nu este cert ce planifică să facă compania. Flasgship-ul P9 ar putea fi dezvăluit, dar ultimele zvonuri sugerează că telefonul sau posibil o serie de telefoane vor fi prezentate la un eveniment dedicat care va avea loc în săptămânile de după MWC 2016.

  Dacă ne aducem bine aminte, Huawei a făcut acelaşi lucru cu lansarea P8 de anul trecut. În ceea ce priveşte o posibilă prezentare a unui smartwatch, şansele sunt destul de reduse, de vreme ce compania a anunţat modelele Huawei Watch Jewel şi Elegant la CES 2016.

  Ce ţi-ar plăcea să vezi dela Huawei la Mobile World Congress 2016? Lasă părerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.