0

SHARES

Google Chrome are un nou design

Mădălina Gănescu
- 1.02.2016, 16:59 în Aplicaţii

Chrome este una dintre principalele applicaţii Google, fiind preferată pe aproximativ jumătate dintre utilizatorii web, datorită interfaţei şi vitezei de încărcare.

Totuşi, acest lucru nu înseamnă că din punct de vedere al aspectului vizual este cea mai plăcută aplicaţie. De fapt, Chrome este una dintre ultimele aplicaţii Google care primesc o reîmprospătare, iar acum a venit momentul ca acest lucru să se schimbe.

Există câteva schimbări făcute la Chrome pentru moment, dar aşa cum probabil ai ghicit deja, cu un browser atât de minimalist, nu sunt mare lucruri de schimbat.

Principalele schimbări includ colţuri unghiulare, un redesign la bara de adresă, noi setări şi pagine de download şi noi inconiţe, bare de bookmarj şi meniu încărcat.

Dacă vrei să ai parte de un preview al schimbărilor, acestea sunt diponibile pentru PC sau Chrome OS, dar nu şi pentru OSX, cel puţin pentru moment. Nu toate schimbările sunt vizibile, dar pot fi găsite totuşi în issue tracker de la Chrome.

Spre exemplu, dacă vrei să ai o nouă bară de adresă, un layout bookmark, un meniu încărcat şi iconiţe de navigare, deschide Chrome şi tastează chrome://flags/ şi foloseşte Ctrl + F pentru a găsi ceea ce îţi doreşti.

AVERTISMENT! Aceste funcții experimentale pot oricând să se schimbe, să nu mai funcționeze sau să dispară. Nu oferim absolut nicio garanție cu privire la efectele activării acestor experimente. Se poate chiar ca browserul să se defecteze brusc.

Lăsând gluma la o parte, browserul poate să șteargă toate datele sau securitatea și confidențialitatea datelor se pot compromite într-un mod neașteptat. Toate experimentele pe care le activezi vor fi activate pentru toți utilizatorii acestui browser. Continuă cu prudență.

Doriți să utilizați funcții Chrome noi și interesante? Încercați canalul nostru beta de la chrome.com/beta.

Ce părere ai despre noul design al browserului Chrome. Ce alte schimbări mai sugerezi că ar trebui să fie folosite?

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!