More

  Medicii i-au făcut cezariană, dar nu au găsit copilul, deşi îl auzeau plângând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pare a fi un scenariu rupt din filme, dar este vorba despre un caz real! Medicii au efectuat o operaţie de cezariană de urgenţă, dar nu au reuşit să găsească bebeluşul tinerei, deşi acesta se auzea plângând.

  O mamă din Marea Britanie, pe nume Amber Hughes, chiar a avut o experienţă de coşmar. După ce a supravieţui operaţiei de cezariană efectuată de urgenţă, femeia a trebuit să îi privească pe doctori cum se întreabă unde era bebeluşul ei, deoarece au terminat procedura, i-au deschis abdomenul, iar nou-născutul nu era de găsit.

  Amber, în vârstă de 21 de ani, a intrat în travaliu când era însărcinată cu băieţelul ei, Olly. Travaliul s-a declanşat cu mult înainte de termen, iar aducerea pe lume a lui Olly nu a fost deloc uşoară.

  aaa

  Femeia şi-a pierdut mucusul vaginal (n.r. – o substanţă naturală care există în vagin, în special în colul uterin, care menţine un anumit nivel de umezeală tot timpul), a intrat în travaliu 16 zile mai târziu şi a fost informată că trebuie să i se facă de urgenţă operaţia de cezariană – după un travaliu de 36 de ore şi cu o dilataţie de doar 3 centimetri. Dar toate acestea pălesc în comparaţie cu ceea ce a urmat pe masa de operaţie.

  aaaaa

  După ce doctorii tinerei au făcut incizia, Amber Hughes a privit cu teroare cum soţul ei şi medicii şi-au schimbat expresia feţei – trecând de la confuzie la panică. Tatăl şi doctorii nu reuşeau să vadă copilul în pântecele mamei.

  Citeşte mai departe pe Feminis.ro şi află ce s-a întâmplat de fapt cu bebeluşul lui Amber.

  Sursă foto: dailymail.co.uk

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here