More

  Twitter adaugă un buton pentru GIF-uri la aplicaţia de mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se pare că, Twitter testează un nou buton pentru aplicaţia de mobile, care oferă utilizatorilor posibilitatea să folosească GIF-uri în comunicarea mesajelor.

  Un număr limitat de utilizatori au raportat apariţia butonului între opţiunile de postare a fotografiilor.

  Butonul de GIF va putea fi folosit ori de câte ori compui un tweet nou de pe dispozitivul mobil. Utilizatorul Phil Pearlman a declarat pentru TechCrunch că atunci când a apăsat pe buton, i-a apărut o selecţie de GIF-uri, clasificate în funcţie de stare şi altele care au fost în tendinţe.

  Această nouă funcţie este asemănătoare cu ce oferă companiile precum Facebook şi Yahoo prin intermediul aplicaţiilor de mobil a acestora.

  La o simplă căutare pentru „butonul de GIF” pe Twitter putem observa că destul de mulţi utilizatori au primit acces la această funcţie experimentală şi, judecând după numărul mare de GIF-uri publicate, reacţia pare a fi una pozitivă.

  Mai multe GIF-uri pe Twitter reprezintă o nouă modalitate prin care să găsim conţinut suplimentar pe platformă, dar trebuie să ţinem cont şi de faptul că bateria telefonului va fi şi aceasta fără doar şi poate influenţată.

  În plus, introducerea funcţiei ar putea să îi ofere companiei oportunitatea ideală de a oferi GIF-uri sponsorizate. Cel puţin pentru moment, Twitter nu a oferit niciun comunicat oficial, dar atunci când a fost rugat să comenteze această informaţie pentru TechCrunch, Jon Russel a răspuns cu un GIF care îl ilustrează pe Justin Bieber ridicând din umeri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here