More

  A dat naştere unui copil în sicriu! Un fenomen care îţi dă fiori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De-a lungul istoriei, au existat numeroase cazuri în care femeile au dat naştere în sicriu, imediat după trecerea în nefiinţă. Te întrebi cum este posibil acest lucru?

  Atunci când mori, corpul tău este, la propriu, mai viu ca niciodată. Chiar dacă se petrec o mulţime de procese naturale în organism după moartea sa, ei bine, uneori chiar există viaţă după moarte, prin prisma altor fenomene care se petrec în corpul unui om.

  Există un fenomen mai neobişnuit în comparaţie cu altele la fel de macabre care se petrec în mormânt, dar care este totodată şi foarte tragic: extrudarea fetală postmortem. În traducere liberă, naşterea în sicriu – este acel caz în care mama naşte, după trecerea ei în nefiinţă, un copil mort.

  Femeile care au născut prunci în sicriu

  Textele istorice relatează mai multe cazuri de acest gen, care îţi vor da fiori. În 1551, apare unul dintre cele mai vechi cazuri documentate referitoare la o femeie care a născut în sicriu. O victimă a Inchiziţiei Spaniole a fost spânzurată de autorităţi, dar a dat naştere unui copil la ore bune după ce a fost executată.

  În 1633, în Bruxelles, o femeie care a murit în timpul durerilor facerii a născut postmortem, trei zile mai târziu.

  În 1650, într-un registru al unei parohii este notat: „Pe 20 aprilie 1650, a fost îngropată Emme, soţia lui Thomas Toplace, care a fost găsită după ce a dat naştere unui copil, după ce a zăcut două ore în mormânt”.

  Citeşte mai multe despre Naşterea după moarte pe Feminis.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.