More

  Reacţia unor bunicuţe care merg pentru prima dată cu un Lamborghini, la 265 km/h

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu oricine are ocazia să meargă cu un Lamborghini Murcielago şi, mai ales, nu orice bunicuţă are inima atât de puternică să facă faţă la 265 km/h.

  Şoferul profesionist Corey Hosford le-a oferit unor bunicuţe şansa de a merge cu o super-maşină pentru prima dată în viaţa lor. Reacţia acestora este una incredibilă, dar plină de umor.

  „O, Doamne!”, a fost prima reacţie a doamnelor, atunci când şoferul a parcat Lamborghini-ul lângă ele şi a deschis uşa. „O, uite, parcă este o navă spaţială!”, a exclamat bunica blondă, care avea să experimenteze prima adrenalina la peste 250 km/h.

  „Este pentru prima dată când plimb cu maşina bunicuţe. Sunt emoţionat, sper doar ca să nu provoc nimănui un infarct!”, a precizat şoferul profesionist înainte să înceapă aventura.

  Bunicuţele au fost rugate prima dată să îţi pună centura de siguranţă, iar acestea nu credeau că este necesară, mai ales pentru că nu ştiau ce le aşteaptă. „O să mergem într-o plimbare relaxantă!”, a precizat Corey la plecarea de pe loc, fără să le ofere doamnelor, aflate în etate, informaţii suplimentare.

  „Îmi este frică să ating ceva pe aici ca să nu mă evacuez!”, spune bunica blondă cu zâmbetul pe buze, înainte ca maşină să o ia la goană şi mimica feţei să nu i se mai schimbe din cauza emoţiei ce reprezenta o combinaţie de teamă cu entuziasm, frică cu dorinţa de a experimenta mai mult.

  Poţi vedea reacţia bunicuţelor la prima experienţă cu o super-maşină, Lamborghini Murcielago, la 265 km/h, chiar în video-ul de mai jos, iar aventura în adevăratul sens al cuvântului trebuie să precizez că începe de la minutul 1:05.

  Dacă ţi-a plăcut, împărtăşeşte-le şi prietenilor tăi!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.