More

  Apple pregăteşte o actualizare pentru a remedia problema datei mai 1970

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple spune că va face o actualizare a sistemului de operare, care este menită să oprească utilizatorii din a-şi bloca cu bună ştiinţă dispozitivele, setând o anumită dată în telefon.

  Noobz a anunţat săptămâna trecută că dacă modifici setările iPhone-ului la o anumită dată, mai exact mai 1970, nu faci decât să îţi transformi dispozitivul mobil personal într-un smartphone complet inutil şi imposibil de reformatat.

  Surse, precum The Next Web sau 9to5Mac, precizează că dacă schimbi data în mai 2017 îţi vei bloca dispozitivele iPhone, iPad sau iPod, lucru confirmat pe site-ul oficial Apple.

  !Trebuie să precizăm că nu încurajăm testarea niciunei date din cele menţionate mai sus, mai ales pentru că Apple a anunţat că va lua măsuri cu privire la acest aspect, lucru ce confirmă că nu veţi face decât să vă stricaţi telefoanele deşi a-ţi fost avertizaţi de pericol.

  Apple nu a comunicat o dată oficială la care va avea loc actualizarea sistemului de operare, dar până atunci, este indicat să rezistaţi tentaţiei, pentru a nu fi nevoit să faceţi o vizită la Apple Store, pentru că doar acolo veţi reuşi să vă readuceţi smartphone-ul, tableta sau iPod-ul la viaţă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.