More

  Testul amprentei îţi dă de gol cele mai ascunse secrete

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există un studiu ştiinţific al amprentelor, numit „Dermatoglifia”, ce ajută la înţelegerea formelor din amprenta ta şi modul în care sunt acestea legate de personalitatea ta şi de modul în care reacţionezi.

  Noobz.ro îţi dezvăluie câteva aspecte fascinante ce ţin de amprenta personală.

  Bucle

  Este specifică europenilor şi corespunde cu starea de calm şi personalitatea echilibrată. Persoanele cu astfel de amprente sunt, de regulă, simpatice şi încearcă să îi ajute pe cei din jur, dar mai ales, îşi fac extrem de repede prieteni noi. Persoanele cu astfel de amprente sunt foarte harnice şi responsabile şi rareori preiau iniţiativa.

  Principala sursă de informare şi sentimente pentru astfel de persoane este interacţiunea cu cei din jur. Aceştia sunt previzibili din punct de vedere emoţional şi sunt deschişi când trebuie să sară în ajutorul cuiva. Problema lor cea mai mare este că se îmbolnăvesc destul de repede.

  Caracterul unei persoane cu amprentă cu bucle este sangvin. Aceştia detestă munca obositoare şi nu îşi dau interesul când o activitate le provoacă stări de plictiseală sau dezgust. Dacă ai pe fiecare deget acest tip de amprentă, atunci eşti cu adevărat puternic, dar în acelaşi timp visător.

  bucle

  Curbe

  Persoanele cu acest tip de amprentă sunt energice şi încrezătoare. Poţi vedea încrederea lor în tot, de la poziţie, la bune maniere şi deciziile pe care le iau. Uneori, aceştia sunt încăpăţânaţi şi îţi va fi destul de greu să le schimbi opinia.

  Astfel de persoane au probleme în a se adapta la medii noi şi rareori acceptă să asculte părerile celor din jur. Aceştia adună impresii în mod special din activităţi practice, deşi de cele mai multe ori preferă să se folosească de cei din jur pentru a-şi atinge scopul.

  Caracterul acestor persoane este unul coleric. Dacă ai acest tip de amprentă, eşti o persoană care apreciază arta şi muzica, eşti expresiv şi te foloseşti cât poţi de mult de limbajul corpului pentru a comunica cu cei din jur. Important şi de ţinut minte este că, persoanele cu acestă amprentă sunt extrem de loiale şi nu îşi lasă niciodată prietenii la greu.

  curbe

  Vârtej

  Persoanele cu amprenta în formă de vârtej sunt destul de greu de ţinut sub control. Acestea au un talent nativ să descopere răul ascuns şi analizează tot ce le înconjoară. Este posibil ca persoanele cu acest tip de amprentă să se apuce în acelaşi timp de mai multe treburi şi să se lase bătute la jumătatea drumului, pentru că îşi pierd interesul.

  Astfel de persoane sunt instabile din punct de vedere emoţional şi nu ştii la ce te poţi aştepta de la ele, mai ales pentru că sunt singuratice şi preferă să acţioneze fără să se consulte cu altcineva. De multe ori, aceste persoane se vor îndoi de cei din jur, ca de altfel şi de propria persoană.

  Personalitatea persoanei cu amprentă vârtej este flegmatică. Atunci când vorbeşte, trebuie să te străduieşti să înţelegi ce vrea să spună. Dacă cineva are vârtejuri pe ambele degete arătătoare, înseamnă că s-a născut gânditor. Acestea fiind spuse, persoanele cu această amprentă au o personalitatea versatilă şi complexă şi de cele mai multe ori nici măcar nu ştiu de ce sunt în stare să facă.

  vartej

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.