More

  Twitter introduce tasta GIF pentru iOS, Android şi online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Twitter tocmai a lansat un buton GIF care poate fi folosit de toţi utilizatorii în tweet-uri sau conversaţii private, despre care se zvonea că este în teste în urmă cu numai două săptămâni.

  Noua funcţie permite utilizatorilor să catalogheze GIF-urile animate folosind anumiţi termeni de căutare, după care îi pot împărtăşi cu uşurinţă. De asemenea, a mai lansat o funcţie de transmitere a video-urilor prin mesaje directe.

  Librăria, în care poţi căuta folosind cuvinte cheie, categorii sau reacţii, va fi disponibilă peste tot în lume pe iOS, Android şi online, în săptămânile ce urmează.

  Butonul GIF se găseşte în tastatură şi duce la o librărie de GIF-uri. Acesta este asemănător cu cel adoptat recent de Facebook şi Tinder şi oferă utilizatorului totul, de la „mieunatul perfect al pisicii” până la zgomotul unei „picături de apă”.

  Popularitatea GIF-urilor pe reţelele sociale nu are rival. Twitter anunţă că oamenii au dat share la peste 100 de milioane de GIF-uri în tweet-uri şi mesaje directe în 2015.

  „Atât de multe pot fi exprimate prin intermediul GIF-urilor, iar secretul este să-l găseşti pe cel potrivit atât de rapid şi eficient încât să îţi poţi exprima emoţiile”, a declarat David McIntosh, director executiv şi co-fondator Riffsy, companie ce lucrează cu Twitter.

  Twitter a făcut echipă atât cu Riffsy, cât şi cu Giphy pentru a crea catalogul. „Utilizatorii Giphy creează GIF-uri pentru ştiri, divertisment, sport şi expresii care pot îmbunătăţi tweet-urile”, spune Alexa Chung, fondator şi director executiv al Giphy. „Suntem încântaţi să lucrăm cu Twitter pentru a face împărtăşirea acestor GIF-uri mult mai uşoară.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.