More

  UPDATE Lansare Samsung Galaxy S7: Evenimentul se transmite LIVE AICI

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mobile World Congress 2016: Samsung lansează smartphone-urile Galaxy S7 şi S7 Edge în Barcelona, duminică, 21 februarie, orele 20:00.

  LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – LIVE AICI

  UPDATE 21:01> „Voi veţi fi inima inspiraţiei şi inovaţiei noastre. Vă mulţumim tuturor că ne-aţi fost alături!”, este mesajul de încheiere al CEO-ului Samsung, astăzi, în cadrul evenimentului Samsung Galaxy S7 Unpacked.

  final

  UPDATE 20:57> Este puţin cam devreme pentru conţinutul video la 360 de grade, dar într-o zi familia şi prietenii vor putea experimenta aceste momente în acelaşi timp cu noi. „Acesta este doar un exemplu despre ceea ce înseamnă parteneriatul pe care Facebook îl are cu Samsung. Recent am contruit noi echipe la Facebook care să se ocupe de aplicaţii. Pune sute dintre cei mai buni ingineri pe care îi avem pentru a construi cea mai bună experienţă VR din lume …  şi vrem să facem acest lucru cu Samsung.”

  360video

  UPDATE 20:51> Mark Zuckerberg vorbeşte la evenimentu Samsung Galaxy S7 Unboxing! L-am fi aşteptat ca speaker la Mobile World Congress 2016, dar nimeni nu ar fi bănuit că va lua parte şi la evenimentul Samsung, dar acum înţelegem pentru ce s-a pregătit în această dimineaţă pe străzile din Barcelona.

  reducere-trafic

  „Mă gândesc la fiica mea şi la momentul când va face primii paşi”, povesteşte acesta, reamintindu-şi primele momente în care a făcut primii paşi sau când sora lui a făcut asta. Acum, cu noile tehnologii, experienţele create sunt aşa cum vrea fiecare. Lucrurile evoluează rapid, la fel ca modul în care comunici. „VR va fi cea mai tare platformă socială, motiv pentru care Facebook lucrează cu Samsung. Samsung este cea mai tare companie care poate servi o experienţă de realitate virtuală cum nicio altă companie nu o poate face.”

  facebook-social-apps-vr

  „Am lucrat, de asemnea, cu Samsung pentru a face experienţa Gear VR permisivă … Anul acesta, milioane de oameni vor putea intra în posesia unui Gear VR. Mai mult de 1 milion de ore de video au fost deja vizionate cu Gear VR. Lucrând cu Samsung pentru a crea această experienţă, lucrăm pentru a duce această experienţă la un alt nivel. Mai mult de 100 de milioane de ore de conţinut video este vizualizat zilnic pe Facebook.”

  mark

  UPDATE 20:45> Vice-preşedinte de Cercetare Samsung, Pranav Mistri: „Lumea adevărată nu este numai într-o direcţie, ci în toate direcţiile. Avem în faţă cea mai bună cameră pe care în ultimele zile am purtat-o peste tot în lume. Cu Gear 360 îţi poţi spune povestea ta în noi moduri. Folosind dispozitivul, poţi vedea totul, poţi călători dintr-un loc în altul. Poţi vedea ce văd şi ceilalţi, iar prietenii tăi vor iubi asta. Gear 360 poate fi observat în imaginile de mai jos. 30 MP care pot captura scenele oriunde te-ai afla. Poţi previzualiza live ceea ce înregistrezi, poţi să o conectezi la S7 personal sau să împărtăşeşti video-urile personale pe social media sau pr Gear VR-ul personal. Astăzi, putem capta lumina la 360 de grade. Această nou lume a Gear VR şi Gear 360, împreună cu S7 şi S7 Edge, redefinesc lumea. 

  360

  360-2

  360vr

  UPDATE 20:44> Samsung introduce camera care va crea noi dimensiuni şi va transforma modul în care percepem realitatea.

  UPDATE 20:43> Samsung Car Connect Auto face procesul de a conduce mai simplu, mai sigur şi mai distractiv.

  samsung-connect-auto

  parteneri-samsung

  UPDATE 20:41> Samsung Pay se extinde în mai multe ţări, inclusiv în Spania. Samsung lucrează cu Google pentru a transforma mobilitatea de business.

  samsung-pay

  pay2

  UPDATE 20:40> „Credem într-un univers de posibilităţi nelimitate!”, a declarat CEO-ul companiei Samsung la revenire pe scenă. „Nicio companie nu este pe o poziţie mai bună de a oferi astfel de experienţe decât Samsung.” 

  UPDATE 20:36> Precomenzile pentru Galaxy S7 şi S7 Edge vă oferă posibilitatea să primiţi un Gear VR GRATUIT, lucru anunţat în cadrul evenimentului de unul dintre reprezentanţii companiei. Samsung redefineşte termenul „posibilitate”!

  gearvrcadou

  UPDATE 20:33> Aceste dispozitive sunt de departe cele mai bune pentru jocurile pe dispozitivele mobile. Tim Sweeney vorbeşte despre Samsung Galaxy S7 industria jocurilor pentru smartphone şi face o demonstraţie pentru invitaţii din sala în care are loc evenimentul de prezentare al dispozitivelor. Aşa cum putem vedea în imagini, ne referim la jocuri de realitate virtuală, la calitatea unor filme de ultimă generaţie, de care publicul se poate bucura cum nu a mai făcut-o vreodată.

  gaming

  UPDATE 20:30> Procesorul S7 şi S7 Edge este mult mai puternic decât ce am văzut până acum, iar Samsung promite că dispozitivele nu se vor mai încinge în urma folosirii, pentru că vei avea parte de ceva asemănător aerului condiţionat pentru smartphone-ul tău. Bateriile sunt mai mici ca formă, dar mai putenice în ceea ce priveşte mAh. Avem parte de 3,000 mAh pe Galaxy S7 şi 3,600 mAh pe Galaxy S7 Edge, aşa cum s-a zvonit până acum şi cum a mai anunţat Noobz.ro.

  baterie

  sistem-racire

  UPDATE 20:25> Motion panorama este funcţia care îţi umple ecranul. Nu captează numai ecranul, ci şi acţiunea şi emoţia de a fi acolo. Aşa cum puteţi vedea, aceste dispozitive redefinesc calitatea imaginilor realizate cu un smartphone. Oare avem cu adevărat în faţă cel mai bun smartphone existent la această oră pe piaţă?panorama

  lenscover

  UPDATE 20:25> Avem o comparaţie între calitatea imaginilor de la Galaxy S6 la Galaxy S7. Pixelii nu sunt doar mai mari, ci şi mai buni. Rezultatele sunt într-adevăr surprinzătoare. Cu S7 şi S7 Edge avem pentru prima dată implementată tehnologia dual pixel într-un singur dispozitiv. Cu aceste dispozitive 100% din pixeli se concentrează pentru captarea celor mai bune imagini. În comparaţie cu S6 Edge Plus, vei vede cu adevărat diferenţa. Priviţi şi voi imaginile de mai jos!

  comparatiecamera

  comparatiecamera3

  lowlight

  UPDATE 20:23> Slotul microSD revine, pentru că Samsung a considerat că spaţiul de memorie trebuie dus la următorul nivel. Camera S7 şi S7 Edge îţi oferă posibilitatea să faci poze high quality în condiţii de lumină scăzută. De acum, poţi face poze de înaltă calitate pe întuneric.

  camera

  slot-sd

  UPDATE 20:22> Pentru ca dispozitivele să îţi reflecte stilul, ai posibilitatea să descarci o serie de aplicaţii nemaipomenite. Vrem ca telefoanele să vină cu noi peste tot, iar în trecut, rezistenţa la apă nu era pe placul turor. Samsung şi-a imaginat ce este de făcut şi a început să implementeze modificările din interior spre exterior. Pot sta în apă de până la un metru pentru o perioadă de 30 de minute.

  waterproof

  UPDATE 20:20> În medie, o persoană îşi verifică telefonul de peste 200 de ori pe zi. Pentru asta, Samsung oferă o funcţie nemaipomenită, „Always On Display”, despre care am tot vorbit în ultima vreme. Ecranul devine negru doar când este cu faţa în jos sau îl introduci în buzunar.

  alwayson

  UPDATE 20:15> „Clienţii noştri sunt inspiraţia noastră pentru fiecare inovaţie. S6 şi S7 Edge au fost cu adevărat inovaţie, dar S7 şi S7 Edge fac un pas mai departe, priviţi”, a declarat Justin Denison. „Aceste dispozitive au devenit o extensie a ceea ce suntem. Nu ne-am gândit doar la cum arată, ci şi la cum se simt. Am petrecut 3 luni pentru a analiza fiecare unghi, fiecare linie, din faţă până în spate. Acesta este un telefon care nu doar că arată bine, ci se simte bine. Vrem să se simtă confortabil în mână. Se simte mai mic, mai fin, iar ecranul S7 Edge este mare şi fin. Cu S7 Edge poţi face mai mult, mai repede. Marginea din dreapta oferă suport pentru mai mult conţinut, pentru ca tu să poţi citi.””

  design

  UPDATE 20:13> Samsung Galaxy S7 este prezentat întru-un cadru virtual, în versiunile Black şi Silver. Black reprezintă S7 Edge, în vreme ce Silver este S7. „Oferiţi-mi posibilitatea de a vă prezenta Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Acestea sunt dispozitivele care fac diferenţa între ce poate face un telefon şi ce poate fi un smartphone”, a introdus CEO-ul Samsung dispozitivele anului.

  kon-s7

  s7

  UPDATE 20:11> CEO-ul Samsung a invitat persoanele prezente la eveniment să îşi pună dispozitivele Gear VR pentru o prezentare de neuitat.

  gear-vr

  UPDATE 20:08> „Sunt încântat să fiu aici în faţa a mii de oameni şi cu sute de mii de oameni care ne urmăresc. Nu am visat niciodată că voi sta vreodată pe o scenă ca aceasta, în faţa a atât de multă lume.”, a declarat CEO-ul companiei Samsung DJ Koh.

  „Ca şi companie, Samsung a învăţat să asculte şi să ia cele mai bune decizii, astfel devenind un pionier în luarea deciziilor. Ambiţia a fost întotdeauna din ce în ce mai mare. Am realizat ceea ce alţii doar au visat. Noi ne-am asumat responsabilitatea de a vă asculta şi de a face lucrurile de care vouă vă pasă. Îmi asum responsabilitatea în faţa a milioane de oameni din întreaga lume pentru a transforma vieţile tuturor. Îmbrăţişez această responsabilitatea cu încredere. Nu afirmăm că ştim totul, dar îi ajutăm pe clienţi să obţină ceea ce îşi doresc. Suntem oameni prin pasiunea de a asculta, de a învăţa şi de a împărtăşi.”, a mai adăugat acesta.

  UPDATE 20:06> În acest moment, peste 580.000 de persoane urmăresc evenimentul de lansare Galaxy S7 de la Samsung, care păstrează identitatea reclamelor Unpacked cu care ne-a încântat gigantul săptămâna aceasta, de la Copilul care ne-a arătat cum vede el Galaxy S7, până la Lama care a făcut publicitate produsului şi nu numai.

  UPDATE 20:00> Prezentarea Samsung Galaxy S7 de la Barcelona începe cu video-ul care prezintă evoluţia şi inovaţia Samsung, de la primul telefon al companiei până în prezent.

  UPDATE 19:53> Evenimentul Samsung Galaxy S7 Unpacked este pe punctul de a începe, iar aşa cum ne arată prima imagine din sala în care are loc dezvăluirea dispozitivului, Samsung se pregăteşte să ofere publicului 3 produse: Ceva ce pare a fi Gear VR, un nou smartwatch şi smartphone-ul Galaxy S7. (Foto: Shai Mizrachi)

  dispozitive

  UPDATE 19:30> Samsung le-a pregătit invitaţilor la eveniment câte un dispozitiv Gear VR, semn că lansarea Galaxy S7 va fi una cu adevărat inedită. Trebuie să precizăm că gigantul sud-coreean a anunţat în urmă cu doar câteva zile, pe contul oficial de Twitter, că evenimentul Unpacked Galaxy S7, #TheNextGalaxy, va fi transmis la 360 de grade. Folosirea Gear VR confirmă o experienţă de realitatea virtuală ca mod de prezentare a ceea ce pare a fi dispozitivul mobil al anului 2016.

  Noobz transmite LIVE evenimentul de lansare al Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge la 360 de grade începând cu orele 20:00. Fii cu ochii pe noi!

  Descoperă povestea inovaţiei la evenimentul Unboxing Samsung Galaxy S7, #TheNextGalaxy, ce are loc în această seară, începând cu orele 20:00. L-am aşteptat cu sufletul la gură şi l-am văzut în nenumărate imagini lansate în mediul online de diferite surse neoficiale.

  L-am văzut într-un video care confirmă rezistenţa Galaxy S7 la apă şi care îţi schimbă percepţia cu privire la modul în care ar trebui să reacţioneze un smartphone high-end în contact cu apa.

  Samsung promite că Galaxy S7 îţi va schimba percepţia asupra a ceea ce trebuie să facă o cameră în 21 februarie 2016 şi îţi schimbă modul în care poţi capta fiecare unghi, indiferent de poziţia în care te afli.

  LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – LIVE AICI

  Schimbă modul în care te gândeşti la telefonul tău şi fii cu ochii pe transmisiunea LIVE a evenimentului de prezentare al Galaxy S7 şi S7 Edge, care are loc în această seară în Barcelona. Fii printre primii care experimentează #TheNextGalaxy, în doar câteva ore.

  Am văzut cum arată Samsung Galaxy S7 în viziunea a 6 mari artişti, printr-o serie de video-uri de unboxing pregătite de Samsung în zilele dinainte lansării dispozitivelor: Artistul Airbrush, Bucătarul Chef, Artist Metal, Sculptorul în gheaţă, Copilul şi Lama, iar în această seară vei vedea cum arată de fapt flagship-urile high-end din seria S7 de la Samsung.

  Samsung Galaxy S7 – Specificaţii

  Samsung prezintă Galaxy S7 duminică, orele 20:00, în Barcelona, cu o zi înainte de începerea evenimentului mondial de tehnologie Mobile World Congress 2016. Ce ştim până acum este că display-urile dispozitivelor vor fi de 5,1 inchi S7 şi 5.7 S7 Edge, iar ambele vor avea avea câte o cameră de 12 MP care vine cu tehnologia BRITCELL, ultima tehnologie de senzori imagistici pentru smartphone.

  În plus, flagship-ul va avea 4 GB de RAM şi 64 GB memorie internă şi vom asista la revenirea slotului microSD, la care Samsung a renunţat în cazul Galaxy S6 în 2015.

  Procesoarele Exynos 8890 şi Snapdragon 820 vor aduce performanţa pe S7, iar despre design ştim că nu vor avea loc prea multe schimbări în comparaţie cu ceea ce vedem la seria S6. Diferenţele majore ce pot fi observate sunt la butonul de home şi la modulul de cameră de pe spatele dispozitivului.

  În ceea ce priveşte bateria, Samsung ar putea oferi 3.000 mAh pentru Galaxy S7, în vreme ce versiunea Edge va avea o capacitate mai mare, de 3.600 mAh.

  Samsung Galaxy S7 – Disponibilitate şi preţ

  În cazul în care eşti interesat cu privire la preţul la care vor fi disponibile flagship-urile, se vehiculează diferenţe de până la 100 de dolari între versiunile S6 şi S7.

  Lansarea oficială la nivel mondial a dispozitivelor ar putea avea loc în data de 11 martie 2016, iar posibilitatea de precomandă ar putea fi disponibilă începând cu 21 februarie. Se zvoneşte că, Samsung oferă un dispozitiv de realitatea virtuală pentru fiecare client care face precomandă la flagship-ul Galaxy S7 până în data lansării.

  Începând cu orele 20:00, Noobz transmite evenimentul Unboxing Samsung Galaxy S7, #TheNextGalaxy, LIVE la 360 de grade. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.