More

  OPPO mută stabilizatorul de imagine din senzor în lentile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Stabilizarea imaginilor este cheia multor flagship-uri smartphone şi ceva ce poţi găsi la multe camere digitale. Până acum, stabilizarea imaginilor (IS) a fost atinsă folosind elemente în lentile care se mişcă perpendicular pe axa lentilei.

  La MWC 2016, OPPO a anunţat că a reuşit să mute stabilizatorul de imagine din lentile în senzorul de imagine.

  Cunoscut drept SmartSenzor, acesta este un sistem tradiţional de lentile care se bazează pe sistemul de stabilizare a imaginii folosind un giroscop care poate simţi vibraţia de pe cele 2 axe, verticală şi laterală. Fascinant la sistemul OPPO este că a adăugat încă o axă.

  Potrivit OPPO, cea mai comună mişcare în fotografie are loc pe axa longitudinală, care nu poate fi corectată. Totuşi, cu noul SmartSenzor, stabilizarea imaginii este acum disponibilă şi pe axa longitudinală.

  Oppo-smartsensor-trad-ois-1000x609

  Totuşi, dincolo de toate detalii tehnice, trebuie să ţinem cont de un lucru: pentru a doua jumătate a acestui an, OPPO pregăteşte suprize destul de interesante utilizatorilor în ceea ce priveşte calitatea şi performanţa camerei foto/video, motiv pentru care trebuie să rămânem în continuare cu ochii pe producător.

  OPPO spune că nou sistem de stabilizare a imaginii este „de 10 ori mai precis decât tehnologiile bazate pe lentile.” De fapt, acesta mai adaugă că vorbim despre „prima tehnologie de stabilizare a imaginii la nivel de pixel din lume pe un smartphone.”

  Dacă SmartSenzor va oferi într-adevăr aceste funcţii, atunci aceasta ar putea fi noua eră pentru stabilizarea imaginii în cazul smartphone-urilor: mai ieftin, mai rapid şi mai bine. Ce ne putem dori mai mult de atât?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.